lördag 15 januari 2011

Engstrand " Pucken dansar väl på mållinjen "


 ( Engstrand -gladare nu än senast han var i 08-området.Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Det blev som sagt förlust i sudden, och jag tog så klart ett snack även med killen som hade handsken på pucken vid det där målet som dömdes bort, det vill säga Christian Engstrand.


TT texten, som ni hittar här, (på DN.se bland annat) handlade både om målet som dömdes bort och Linköpings märkliga oförmåga att vinna på bortaplan. Hemma i Cloetta center vinner de allt som oftast men borta går det tyngre.

En som dock gjort det riktigt bra senaste tre matcherna är just Engstrand som bara släppt in två mål på tre matcher! Noll mot AIK, ett mot Djurgården och nu ett mot SSK.

Hann bara prata jättekort med honom då vi båda hade ont om tid så det finns inget bonussnack med honom utan det som han hann säga finns i TT-texten.

Eller jo föresten, han sa en sak till...nämligen att han trodde att målet som dömdes bort, blev bortdömt på grund av spelare i målgården.
När jag berättade vad det berodde på kom det ett spontant - åh fan!

Jag tycker det är synd att de inte berättar i högtalaren varför ett mål döms bort, det vore en bra service för alla som är i hallen. Citatet i rubriken är för övrigt hämtat från TT -texten så läs den gärna!

Inga kommentarer: