lördag 22 januari 2011

Lite splittrat...

...schema den här helgen också.

Djurgården tar emot Brynäs hemma, det är första matchen sedan den beryktade drabbningen i Gävle där Nisse Ekman drog på sig säsongens längsta och dyraste avstängning. Den matchen börjar dock inte förrän 18.30.
Ska bli intressant att se om Mika Hannula närmat sig spelduglig form och är med eller inte.

AIK  vilar i dag, tar emot HV71 hemma imorgon söndag.

SSK är därmed först ut denna lördag då man möter Färjestad borta, en minst sagt tuff uppgift. Det har visserligen gått tungt för FBK ett tag men det är ändå ett klasslag. Lyckas SSK vinna här så kan det ge rejält med råg i ryggen.

Jag kommer åka till Hovet och se DIF-Brynäs, jobbar faktiskt bara åt bloggen den här matchen. Var ett tag sedan men det ska bli kul att få fokusera på det även om jag ska klämma in ett annat betaljobb någonstans under kvällen också. Men jag gör noterat, lägger ut bilder och lite snack efter DIFmatchen hur som helst även om det kanske tar lite tid.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Enligt "aftonhoran" ska han lira. (hannula) :)

Anonym sa...

Skönt att du gör lite DIF idag.. Tycker det har blivit väldigt mycket SSK/aik annars. ;)

Anonym sa...

Sur match att torska... Nu när vi hade chansen...

Marie Hallman sa...

anonym: blev så också!

anonym: ha ha jag jag förstår att du skämtar lite, har dock blivit väldigt få DIF-matcher på slutet känns det som så det var bra även om det blev torsk tyvärr.

Anonym ja det var surt. Första bjöd på härlig fart, kändes som det skulle bli en helt annan match än det blev till slut.