lördag 8 januari 2011

Comebacktime...

Comeback i dag i SSK för Yanick Lehoux, som var ut på isen och stod och sköt lite för sig själv som han brukar göra en dryg timme före nedsläpp.
SSK tar emot Brynäs hemma, ett Brynäs man vunnit samtliga matcher mot den här säsongen.
Noterbart också att Robban Carlsson gör sin 701:a match i klubben. Den 700:e kom borta mot HV och därför hyllas han först i dag.


Djurgården möter Luleå borta (och inte tvärtom som jag råkade skriva först, sorry) Ingen Mika Hannula på isen, han blir klar först kommande vecka om läkarundersökning mm går som det ska (se inlägg nedanför). Däremot är Mathias Tjärnqvist tillbaka (enligt laguppställningen) samt Nichlas Falk. Den sistnämnde inleder i fjärdekedjan som center, Tjärna är med i förstauppställningen som vanligt. Matchen börjar 16.00 precis som den i Södertälje.

AIK möter Linköping borta, matchen börjar först 18.30. Det går inte att se någon laguppställning där just nu när jag skriver det här, men Gozzi sa till bloggen i går att Nemeth saknas liksom Svensson och Fasth (och Heino och Josh såklart). 

Jag är i Södertälje och skriver för TT ska som vanligt försöka hinna få med lite grejs till bloggen också som kommer senare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Luleå tar emot Djurgården hemma, inte tvärtom ;)

Marie Hallman sa...

anonym: Ah slarv av mig, sorry tänkte lite baklänges :S bra att du sa till, är ändrat