söndag 16 januari 2011

Fasth tillbaka i AIK-målet

AIK tar emot Frölunda på Hovet och för de som längtat efter Viktor Fasth är den goda nyheten att han står uppsatt som den målvakt som kommer att stå.

Gnaget har nästan ordinarie lag och inte en enda junior upplockad  faktiskt. De som saknas är Johan Andersson som hade en sträckning och Fredrik Svensson som enligt Gunnar Persson bara är "några träningar" ifrån att bli spelklar. 

Richard Gynge som hamnade lite märkligt på vänsterkanten i derbyt, när det visade sig att Zednik också ville spela på högerkanten är placerad i en annan kedja nu. Zednik och Pavlikovski får köra med McDonell till vänster.

Gynge kommer spela med Patric Blomdahl och Daniel Rudslätt. Han är märkligt nog uppsatt på vänsterkanten nu med men det står lite fel i laguppställningen som delats ut, står att Andersson spelar, så det kanske är fel placering på Gynge med, vi får se.

Jag tar lite snack efteråt, lägger ut det och noterat senare i kväll.  Måste göra klart en betalgrej mellan matchen och innan jag lägger ut det men det kommer så småningom. Tack för tålamod alla :0)

5 kommentarer:

Niklas Persson sa...

Spånade lite på Fasths comeback själv.

http://mvtraning.blogspot.com/2011/01/viktor-fasths-forsta-riktiga-test.html

Ligger en del press på Viktor idag, tror många ser honom som frälsaren som ska komma tillbaka och få AIK att vinna igen.

Han har ju inte behövt känna så mycket press tidigare då inte så många hade några speciella förväntningar på honom inför säsongen och sen har det flutit på bra.

Men nu, ja nu ska han få AIK börja vinna igen.

Marie Hallman sa...

Niklas Persson: jag tror han gillar de läget faktiskt även om han alltid utåt lyfter fram laget. Kan inte säga varför jag tror det men det är en magkänsla bara...

Niklas Persson sa...

Om det är så är det ju en grymt bra efenskap just som målvakt!

Att kliva fram och vara som bäst då det gäller som mest!

Anonym sa...

Fasth det gjorde ju ingen skillnad! ;)

Marie Hallman sa...

Niklas:jo men han är bra. Jag dristade mig att säga att han såg fräsch ut fast han inte spelat på tag.Fick onda ögat och ett "Det vore väl fan annars när jag har vilat i två veckor tillbaka".
Men jag tog kommentaren för vad den är = vinnarskalle.

Anonym: Nä men bra spelade han, som fan.