fredag 21 januari 2011

Skadekoll SSK-Pakaslahti


Sprang på Petri Pakaslahti i korridorerna utanför omklädningsrummet och tog en väldigt snabb, men dock, koll med finländaren.

Han berättade att han gick på is förra veckan och åker runt lite, på egen hand. Det är inte med resten av laget, sa Pakas.

– Vi får se när jag kan köra lite hårdare och trycka på lite mer men det har gått lite framåt i alla fall, de två senaste veckorna känns det som.

Kommer du hinna spela något den här säsongen?
– Vi får se. Kanske!

7 kommentarer:

victor sa...

Pakaslahti gick INTE på is förra veckan eftersom Myran träffade honom på is för 2 veckor sedan och då hade han gått på veckan innan.

Du måste ha missförstått eller blivit lurad!?!?

Marie Hallman sa...

victor: Okej.. jag ska ringa honom och kolla om jag missförstod. Finns ingen poäng för honom att luras.

Eller ... så kan han ha varit på is någon träning då när Myran skrev det, gjort uppehåll ett tag efter det... och sedan gått på is igen. Att det är det som han menar. Inte helt omöjligt.

Men jag ska kolla igen. Det får stå som det gör tills jag har fått tag på Pakas själv, dock inte nu tre på natten utan för hoppningsvis någon gång under fredagen.

Marie Hallman sa...

Victor: Kan ju hända att Myran missförstod honom också...

Karl sa...

Victor om du är ute efter officiell information får du väl ringa SSK eller Petri själv och sluta negga i kommentarsfälten hos en bloggare som gör ett hästjobb. Eller åtminstone diskutera med en vänligare ton mot Marie tycker jag!

Det är väl inte Maries fel att en annan person fått veta något annat. Hon ska inte behöva förklara sig då det här är en blogg hon valfritt skriver i! Om hon får veta en sak av Petri är det rätt så självklart att hon skriver det här.

Bra jobbat Marie och tack för att du uppdaterar oss SSK:are!

Anonym sa...

Karl är du groupie?

victor sa...

Karl började visst gråta över dom hårda(?) orden jag skrev.. fjant!

Myran tittade tydligen på hans rehabiliterings pass på is så det är ju kanske svårt att missförstå. Absolut kan han ha gjort en paus sedan dess. Ingen aning om det faktiskt Marie.

Och för att Karl ska kunna torka sina tårar efter sin över reaktion.

Tack Marie Hallman för att du har en blogg och lägger ut dina tidningsjobb här så vi slipper köpa blaskorna. Kanoooooonisch

Marie Hallman sa...

Karl: Tack. du gjorde min dag!
Victor: Myran var där i tisdags förra veckan kan ju hända att han missförstått att pakas körde första och inte förra veckan då? Men skit samma. Jag har ringt Pakas, han svarade inte, hann inte hålla på och jaga men har kollat igenom anteckningarna igen och jag har skrivit att han säger "gick på is förra veckan" och om nu pakas själv säger det så... får det stå så.
Kan hända att han själv har tappat räkning på dagarna men skit samma. Jag ska fråga nästa gång jag ser honom men fram tills dess så väljer att lita på det Pakas själv säger och då får det stå som det gör.