fredag 21 januari 2011

Johan Andersson: "fel spelare att släppa till såna lägen på "


(Johan Andersson. Foto.www.hockeymedmariehallman.se)

Det var länge stängd dörr till omklädningsrummet och deppigt inne hos AIK efter förlusten.
Jag pratade lite med Johan Andersson, en del av det hittar ni i TT-texten i inlägget ovanför.

Johan sa även så här om …

… sin bild av matchen:
- Det är trist så här efteråt, nu när man har förlorat. Och det var ingen bländande hockey från något håll, det var mycket kämpa istället. Det gjorde både vi och SSK, sedan var det några misstag som fällde avgörandet

… misstagen som fällde avgörandet:
- De får två mål på kontringar, båda görs av Linus Videll. Det är lite fel spelare att släppa till såna lägen på, första är han helt fri när han kommer ner mot målet, vid andra kommer han fri från vänsterkanten.

… AIK nu kan dra nytta av att ha varit i knepiga lägen förr, till exempel i kvalserien förra året då det var ”kört” men ändå löste sig.
- Ja gubbarna som var med då var ju uträknade i kvalserien men de klarade det ändå och nu är vi väl ännu mer uträknade…

… det till och med kan vara en fördel att anses vara underdog:
- Jo men det har vi väl varit hela året, men vi har visat att vi har kapacitet att vinna, det  här läge tär inget att hänga läpp för. Vi gör en del bra saker i dag med, vi får ta nya tag och ta med oss de bra sakerna till nästa match.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket trevlig kille! Hoppas, både för hans och för Gnagets skull, att han kan göra lite mål nu framöver också.

Peter sa...

Andersson har en ruggig bössa. Men han använder den på tok för lite. Kan du inte fråga lite försiktigt nästa gång Marie varför han inte skjuter mer. Han har ju gjort kanonmål mot både Frölunda och Djurgården på ruggiga skott.

Marie Hallman sa...

anonym: ja han är trevlig, en lite busig rackare också kan jag meddela. när man minst av allt anar det kan det komma någon kommentar som man verkligen inte väntade sig, men han är rätt kul. Och duktigt, behöver dock få igång lite me målskytte nu.

Peter: Jag ska fråga! absolut tror inte ens man behöver vara försiktig, jag ska stressa honom lite på det! Det kan behöva, he, he :0)