måndag 15 oktober 2012

Förlust för Djurgården i Finland

Henrik Eriksson har inte gjort några mål i HockeyAllsvenskan den här säsongen men i European Trophy har det gått bättre.

Han gjorde ett mål mot Fribourg i augusti, ett mot Tappara i början av september och när Djurgården nu avslutade säsongens spel i turneringen kom två mål till.

Två mål som blev Djurgårdens enda i matchen för övrigt. Det första kom 13.34 i första perioden då Christian Eklund spelade fram Eriksson och det andra efter 8.28 i andra perioden då Elias Granath sköt och Eriksson styrde in en retur.

Men sedan vaknade TPS till liv och reducerade 13.28 i mittenperioden då Marko Virtala fick in en retur bakom Adam Reideborn. Drygt två minuter senare kvitteradeVille Vahalahti och i tredje stod Veli-Matti Vittasmäki inne i slottet och smällde in segermålet.

Jag försökte faktiskt göra en intervju, tycker det är lite kul att Henrik Eriksson fick göra de där målen men det var lite bökigt där borta i Finland så det blidde inget av den intervjun. Men kul för Henrik som sagt som nu fick utdelning för sitt slit, vi får se om den målformen håller i sig även här hemma. 

 

 
 

2 kommentarer:

Peter sa...

Skulle du kunna tänka dig att kolla ett par saker med Nygårds?

1) När förväntas Matte Carlsson göra comeback. Han skulle ju vara spelklar till premiären och trots att man endast hör att han följer sin rehabplan har han fortfarande inte spelat en minut.

2) Status på Sonntag och Dahlström

3) Tittar man bara på Grossmann nu som ev. back-nyförvärv eller har man andra "bollar i luften" samtidigt?

4) Hur kommer det sig att SSK aldrig har fullt manskap vid seriestart? Förra året letade Nygårds efter en center hela säsongen utan att lyckas. I år är man kort på backsidan. DESSUTOM en skadad Sonntag vilket gör att man nu går runt på SEX! backar.

Du ska ha stort tack för att du är den enda som alltid levererar svar till oss supportrar! Tack på förhand!

Marie Hallman sa...

Peter: har bara hunnit prata med Sonntag men han ska göra återbesök hos läkaren under torsdagen, kollar mer efter det! (se även ALmtuna-SSK 1-3, längst ner i den artikeln)