fredag 19 oktober 2012

Gameday! SSK-Troja Ljungby

Tredje raka segern senast och obesegrade med Calle Hagelin i laget... ska bli spännande att se om SSK kan fortsätta den trenden mot Troja Ljungby som inlett serien starkt - utan NHL-förstärkningar.

SSK fortsätter med Anton Forsberg i målet och har ungefär samma uppställning som senast. Johan Andersson - som gjorde comeback  efter skada senast och även nätade - saknas tyvärr i gen.Thom Flodqvist som såg matchen från läktaren då går därför in i laget, i en fjärde kedja med Tony Lagerström och Emil Lundberg.

Det ger i sin tur en liten kedjereaktion där Jonas Engström flyttas upp från fjärdekedjan till tredje line med Emil Billberg och Fredric Andersson medan Robban Carlsson som spelade där senast flyttas till kedjan med Ziga Jeglic och Jesper Thörnberg för att fylla hålet efter Johan Andersson.

NHL-kedjan är intakt. Så klart, så länge det inte finns skador och det gör det inte.

Troja Ljungby har Christoffer Bengtsberg i mål. Man har även med oförutsägbare David Åslin som gjorde en    Zorro mot SSK förra säsongen. Tror inte det finns tid och utrymme för en sån bravad i år men vi får se.

Jag följer matchen hemifrån och ska försöka ringa någon efteråt. Är lite bökigt när det är hemmamatch, många stänger av för ickefamiljära samtal direkt efter matchen så  här på fredagskvällen men jag gör ett försök i alla fall.

Inga kommentarer: