onsdag 3 oktober 2012

SSK körde över Karlskrona

SSK har haft det tungt men när det väl lossnade så var det med ett brak. 6-2 mot Karlskrona är fler mål än vad SSK har gjort på de tre senaste matcherna tillsammans  ( 2+2+0=4 mål).

Fredric Andersson gick i bräschen med två mål, det första ( i fem mot fem) och 4-1 målet ( i pp). Lagkaptenen Tony Lagerström hade en ännu bättre kväll med ett mål och två assist.Alla målskyttar i SSK mot Karlskrona: Fredric Andersson, Andreas Hjelm, Tony Lagerström, Fredric Andersson, Jesper Thörnberg och Jonas Engström. Thörnbergs mål var hans första i HockeyAllsvenskan i SSK-tröjan.

Målvakten Anton Forsberg tog 23 av 25 skott inför 3 970 åskådare som gick in för noll kronor i entren.Det var frivilligt att lämna pengar vid hemgången, ska bli intressant sedan att se hur mycket pengar som kom in.

Nu är inte Karlskrona det svåraste motståndet i serien men SSK tog ju ett snack inför den här matchen, kan ju tänkas att en del av uppryckningen beror på det. Inte allt, men lite kanske. Hockey är trots allt ett mentalt spel.

Inga kommentarer: