tisdag 23 oktober 2012

Gameday! Almtuna-DIF


Djurgården har tre tunga skadeposter när man åker sju mil till Uppsala för match i Gränby islada mot Almtuna. Vet inte när DIF spelade tävlingsmatch där senast, eller om det ens har hänt?

Men kvällens fajt får man hur som helst spela utan såväl Gabriel Landeskog (sjuk) Fredrik Bremberg (sjuk) och Dustin Johner (skadad).

Det är med andra ord upp till bevis för övriga forwards (och backar med men ni hajar) i kväll. Det kan ju bli ett abrupt slut på lockouten så det här blir ett bra test att se hur man står sig utan forwardskärnkraftsverket Landeskog.  Att dessutom Bremberg och Johner saknas gör ju inte saken lättare men så är det.

Backarna Philip Holm och Nils Andersson saknas också även om det verkar som att Holm är redo för spel inom kort. Elias Granath som klev av mot Asplöven för säkerhets skull spelar däremot i kväll.

Målvakten Adam Reideborn som höll nollan i sin första allsvenska match för DIF skulle egentligen  ha spelat sin första match för säsongen i kväll och får fortsätta i kassen även om  Chet Pickard är tillbaka efter sviterna från den dåliga kycklingmackan…

Lite knepigt läge för mig i dag så såväl AIK som SSK och DIF spelar antingen hemma eller i mitt närområde men jag såg chansen att slippa bilköerna vid Järva krog så jag finns på plats i Uppsala. Kommer lite från den matchen senare i kväll. 

Inga kommentarer: