fredag 5 oktober 2012

Jhonas Enroth på väg hemåt

(Enroth sätter sig på flyget hemåt. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

Fler och fler har fått nog av väntan på en konfliktlösning på andra sidan pölen. Jhonas Enroth har det definitivt och åker nu hem till Stockholm. Till att börja med.

Han har inte klart med någon klubb än och kommer inte träna med någon i väntan på ny heller. Däremot ser det ut att vara på gång med en ny klubb att spela för under lockouten.Inget är klart än och nä jag vet inte vilken det är men jag har messat lite med Jhonas och han skriver bland annat att nog är klart med ett lag "i slutet på nästa vecka".

Han har inte bestämt sig än för om han vill spela hemma i Sverige eller om det blir i någon liga utanför rikets gränser, det visar sig.

Som målvakt är det ju lite meckigare att vara lockoutad än utespelare. Vill man - som till exempel Johnny Oduya bara träna med en klubb, i hans fall Bajen fans - så kan man ju inte som målvakt bara glida in och vara med då det bara finns två mål. Utespelaren ställer sig bara sist i ledet och kör sina övningar, lite enklare det.

Men vi får se var Jhonas hamnar, han är en bra målvakt och det finns det ju behov av lite här och där för närvarande.

3 kommentarer:

Eldans tunga slagskott sa...

Jonte Ericsson klar. Presenteras i nästa vecka. Now we are talking!

Marie Hallman sa...

Eldan: Rädd för att det är mer än dröm än verklighet,. Han har ju sagt att han siktar på Skellefteå och spel med brorsan. Tror inte SSK har de pengarna heller tyvärr.

Marie Hallman sa...

Elldan: Nu är det klart att han spelar i ..Vita hästen. Tills han får spela med Skellefteå. Sorry!