torsdag 25 oktober 2012

Gameday! DIF-Troja Ljungby, SSK-Oskarshamn, Modo.AIK

Sån där dag igen där det blir lite lätt omöjligt att hinna med dvs alla tre lagen spelar samtidigt av någon obegriplig anledning. Jag tycker ju att Elitserien och Hockeyallsvenskan ska spelas på olika dagar men så här är det nu.

Djurgården är det lag som är hemma. Tar emot Troja Ljungby och får tillbaka Gabriel Landeskog, Dustin Johner och Fredrik Bremberg som saknades senast. De bildar för övrigt en kedja tillsammans.



Elias Granath som klev av senast - igen -  är inte med. Han fick ju egentligen en smäll för ett par matcher sedan och borde kanske inte ha spelat  mot Almtuna men tog några byten och klev som sagt av då. Och är inte med nu.

Chet Pickard är däremot tillbaka i målet. Eftersom det finns lite för många forwards hamnar någon vid sidan av, i dag är det Marcus Sörensen som får sitta på läktaren.

Jag är på Hovet och gör ett par grejer härifrån, kommer upp senare i natt.

AIK är upp i Örnsköldsvik och möter Modo.
 Där är Stefan Johansson som klev av senast tillbaka i laget. I övrigt saknas - som vanligt numera - Dick Tärnström och Daniel Josefsson samt Josh MacNevin, David Lillieström och Christian Sandberg som också är skadade men på lite kortare basis.

Det fina försvarsarbetet som laget haft i några matcher var tydligen som bortblåst senast, blir intressant att se om AIK hittar tillbaka till det...Daniel Larsson står i målet för AIK, Bernhard Starkbaum i mål för Modo.

SSK är ute på jakt efter sin sjätte raka seger.
Har inte hunnit kolla när det blev en sådan senast men det är ett bra tag sedan. I dag väntar Oskarshamn borta. Här verkar det inte vara några ändringar alls i laget, bara köra på med lockoutspelarna Calle Hagelin och Matt Read i spetsen.

Det är lite knöligare för mig i dag än det var i onsdags att hinna ringa till de två lag jag inte ser själv så vi får se hur det går med det, blir det så blir det annars får det bli enbart sammanfattningar. Vi får se som sagt.

Inga kommentarer: