lördag 13 oktober 2012

Gameday! SSK-Malmö

Den nya kedjan med Calle Hagelin, Matt Read och Damien Fleury gjorde succé direkt. I dag, lördag, hoppas SSK på repris när Malmö kommer på besök.

SSK har inte spelat sedan matchen i tisdags och får nu även förstärkning i en comebackande Johan Andersson. Tony Lagerström som var back senast är i dag tillbaka som forward enligt SSK:s hemsida.Det är rätt tjock där i mitten/nedre halvan av serien och Södertälje ligger inför matchen på en tolfte plats med 10 poäng, bara tre pinnar efter tian Malmö på tretton poäng. Om SSK vinner med, ett par måls skillnad dessutom så går man om gästerna från Skåne.

Jag hade tänkt åka på matchen men det kom jobb emellan, är på Hovet och skriver AIK-Luleå för TT. Ska ringa in ett jobb åt Kvällsposten när jag är helt klar med TT-jobbet så vi får se om jag hinner få tag på någon i SSK innan det blir för sent.

2 kommentarer:

Pelle sa...

Bra Prio Marie. Elitserien före gärdsgårdsserien.

Marie Hallman sa...

Pelle: Ja nu var det inte så jag tänkte.... Men TT ville ha hjälp på AIK Luleå och jag behöver ju som alla andra tjäna in en lön så då var det inte så mycket att fundera över.