lördag 27 oktober 2012

Lööv " Jag har brutit ett ben i handen"

Först gjorde gjorde Viktor Lööv SSK:s 2-0 mål, sedan täckte han skott. Det skottet tog precis så illa som det bara inte fick göra.

- Jag har brutit ett ben i handen och har gipsat den, säger Lööv till bloggen.Det var i andra perioden, strax efter att Lööv ökat på SSK:s ledning som han uppoffrande täckte skott och fick det så illa på knogen att den trycktes ner i handflatan och hela fingret åkte ur led.

SSK:s sjukgymnast Thomas Avenbrand repponerade genast fingret, det vill säga drog tillbaka det i rätt läge samtidigt som han tryckte tillbaka knogen till rätt ställe. Där och då var prognosen ljus:

-Det känns inte som att någon är brutet och i såfall är det bara tejpa ett stöd och köra nästan match sa Avenbrand precis efter matchen.

Men han skickade även Lööv till sjukhus för röntgen för säkerhets skull.

Och efter en sex, sju timmars väntan fick SSK-backen sedan beskedet han och SSK inte ville ha. Ett ben i handen är brutet, handen är gipsad och nu blir det vila oklart hur länge.

-Jag vet inte hur länge jag blir borta, man blir så less! säger Lööv till bloggen.

Ett tufft slag för SSK-backen själv som gjort en bra säsong så här långt och var i riktigt bra form nu. Ett tufft besked för SSK också som redan har stort manfall bland just backarna.

Inga kommentarer: