torsdag 4 oktober 2012

Gameday! Skellefteå - AIK


En back ut och en back in när AIK nu åkt upp till Skellefteå för att ta sig an de svartgula där uppe. In kommer nämligen Stefan Johansson som ju rehabat en opererad hand på allra bästa sätt.

Ut är det däremot med Daniel Josefsson som skadade sig mot Rögle senast. Dick Tärnström saknas också på backen men med tanke på att Josh MacNevin anslöt senast så är det ändå plus på backkontot jämfört med hur det har varit i match inledningen.
Kom på efter att jag skrivit det här att Jonas Liwing saknades pga feber också men det är ju snabbt övergående!

AIK körde hur som helst med tre backpar: Tobias Viklund och Josh MacNevin, Andreas Frisk och Christopher Aspeqvist, Stefan Johansson och Fredrik Carlsson plus backtalangen Jonathan Andersson som sjunde back.

Forwardskedjorna ser ut som senast, inga ändringar där. AIK har Niklas Lundström i målet, Skellefteå ställer Joakim Eriksson i sin kasse.

Jag följer matchen på tv, får se om det går att nå någon efteråt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

NU MÅSTE JU FITTAN TILL GOZZI ATT VÄRVA TYCKER HAN DET HÄR ÄR KUL ELLER JA BLIR ARG:(

Marie Hallman sa...

Anonym: Okej,Förstår det men men please. hyfsa språket!

Anonym sa...

Förlåt Marie, men det är så jävla tungt... Och att Dick tärnström är skadad och flera forwards och att inte värva när en kedja ordinarie är en juniorkedja. Är helt absurt ja fattar inte vad han håller på det? Alla säger sparka Perra?. Det går ju inte göra något åt detta lag, alla experter säger ju själv att Gozzi har gjort ett dåligt jobb med tanke på att man fått pengar av Rosén, Bång,Fasth. Ja fattar inte vad han har gjort..

Marie Hallman sa...

Anonym Bång coh Fasth har man inte fått pengar för - än. De pengarna beräknas dels på hur många matcher de verkligen spelar därborta och betalas ut i efterhand, lite osäker men har för mig att det är ett år efter faktiskt. Säsongen ska spelas först typ

Marie Hallman sa...

Anonym: Däremot fick man ju pengar för Rosén, sen värvades Pirnes är osäker på hur mycket pengar som gick dit.

Marie Hallman sa...

Anonym: Däremot fick man ju pengar för Rosén, sen värvades Pirnes är osäker på hur mycket pengar som gick dit.