söndag 21 oktober 2012

Gameday! DIF-Asplöven och Färjestad-AIK

Djurgården avslutar helgens HockeyAllsvenska omgång genom att ta emot nykomlingarna Asplöven.

Haparandalaget fick en bra start men har haft det tungt i några matcher och ligger visserligen över det nedre kvalstrecket med bara med en poäng till godo ner till nästjumbon Almtuna.Hemmalaget har spelat med desto bättre självförtroende sedan Gabriel Landeskog och Douglas Murray anslöt till laget och jagar nu fjärde raka segern.

Saknas gör bland andra Dustin Johner, Philip Holm och Fredrik Bremberg som klev av senast. Kanske gick han på lite för tidigt efter förkylning/hjärnskakning men han kände sig tom i kroppen då och vilar således även i dag.

Jag är på plats på Hovet, lägger ut lite grejer senare i kväll.

AIK är i Karlstad och möter Färjestad. Matchen började redan 15.00 och jag hann tyvärr inte lägga ut något inför matchen. Det står 1-0 till Färjestad efter en period.

David Lillieström fick hjärnskakning senast men glädjande för Gnaget är ju att Patric Blomdahl är tillbaka i laget - spelar med Esa Pirnes och Broc Little. Ett annat plus i laguppställningen är att duktige defensive backen Fredrik Carlsson är tilllbaka. Han är dock uppsatt som sjunde back så han kanske får känna sig för lite?

Jag testar att ringa bussen efteråt så får vi se om jag får tag på någon.

2 kommentarer:

KUNGEN sa...

Wow när DIF spelar så här skulle dom vara topp 3 i ES.
Sveriges bästa klack också. Nästan fullsatt fast vi är i AS!!

Marie Hallman sa...

Kungen: Nja de får nog spela bättre HELA matchen för att vara topp tre i ES. Men helt klart bättre spel nu än i inledningen av säsongen. Kul med mycket och högljutt folk på läktaren