onsdag 3 oktober 2012

Gameday! Djurgården BIK Karlskoga


Så är det då äntligen dags för Douglas Murray att göra debut i Djurgårdens a-lagströja. Och ironiskt nog mot BIK Karlskoga. 

Det var ju de som tog poäng av DIF i kvalserien i andra omgången och som därmed bidrog till resan ner och det är ju de som spelar… ja inte den mest stilrena hockeyn kan vi väl säga. För att uttrycka sig diplomatiskt.

Djurgården kastar, enligt klubbens hemsida, om lite i femmorna också dagen till ära då Challe Berglund har särat på gammgubbarna  i laget.


Till exempel får nu Fredrik Bremberg spela ihop med spelskickliga Dustin Johner (bra val!) och snabbe Alexander Wennberg.

Kristofer Ottosson får centra mellan liraren Pontus Åberg och alltid lika hårt jobbande Marcus Sörensen.

Jimmie Ölvestad sätts ihop med Michael Holmqvist och Markus Ljungh medan Christian Eklund och Henrik Eriksson får nytt sällskap i form av Tim Eriksson.

Douglas Murray inleder i par med förre BIK Karlskogabacken David Lindström. Övriga backpar: Philip Holm o& Erik Gustafsson, Elias Granath & Timmy Pettersson.

Backen Kim Lennhammer och forwarden Fredric Weigel är med som extra medan Linus Arnesson, Ludwig Blomstrand, Alexander Falk och Nils Andersson antingen är satta på läktaren och/eller skadade.

Chet Pickard får nytt förtroende. Han har varit helt okej tycker jag.  Säljer sig lite billigt på en del sidledsspel, kan självklart bli bättre men har inte gjort bort sig på något sätt.

BIK ligger på en sjätteplats i tabellen med fyra trepoängare och tre förluster vid full tid på sju matcher.

2 kommentarer:

Pluggen sa...

Det börjar verkligen bli dags att ta in en mental coach, för dagens match var direkt pinsam och det finns inte en spelare i universum som kan vända den här skutan. Enda behållningen från dagens match var intervjuerna med Lasse Björn och Douglas Murray!

Marie Hallman sa...

Pluggen: ja man blir lite fascinerad faktiskt av hur tungt det kan gå mentalt för ett helt lag samtidigt