onsdag 9 februari 2011

Victor Fasth stannar i AIK i två säsonger till

 Det har ryktats om alla möjliga klubbar för Victor Fasth vars kontrakt med AIK gick ut sista april. Men nu blir han alltså kvar i AIK.

Så här säger sportchefen Anders Gozzi till aiks hemsida:

" Givetvis är vi väldigt glada att en av Sveriges bästa målvakter förstår potenialen i AIK och vill fortsätta resan med oss. Viktor är en fantastisk målvakt och tillhör de absolut bästa i Elitserien. Han är en viktig kugge i vår lånsiktiga satsning mot toppen"

och

"Vi ska tillbaka till toppen av Elitserien men känner ingen stress. Vi har en lånsiktig plan och kommer arbeta metodiskt för att ta oss dit. Vi tror mycket på att ha en kärna av spelare som brinner för klubben och Viktor har på väldigt kort tid skapat den känslan för AIK. Med sin vinnarskalle och orubbliga envishet är han en viktig spelare att bygga vidare kring"

Jag har inte fått tag på Victor själv än men jag ska göra ett försök lite senare.Är ju intressant att höra om det finns en elitserieklausul till exempel.

3 kommentarer:

Erik sa...

Dagens bästa nyhet!
Tack Marie.
Och där fick Frölunda och Luleå så de teg.

Anonym sa...

Så jäkla gott! Otroligt skön nyhet!

Marie Hallman sa...

Erik och anonym: Ja det där var viktigt för AIK, i bygget av truppen.
Jag pratade föresten med Stefan Johansson efter senaste matchen coh frågade om det stämde att han längtade hem till Norrbotten som det stått på ett annat ställe, han fattade ingenting och sa "nej verkligen inte, jag trivs här". Låter ju lovande.