torsdag 17 februari 2011

Sista rycket - for real - uppdaterat om DIF

Nu är det verkligen sista rycket. Snack om att "det är si och så många poäng kvar att spela om" går bort nu.

Med åtta matcher kvar och en galet jämn serie finns det bara ett läge och det är att vinna, vinna, vinna om det ska bli något annat än kvalserien eller ingenmansland.Det har stått i kvällstidningarna att Josh MacNevin skulle vara tillbaka i AIK i dag men en snabb koll på laguppställningen visar att han inte är det. AIK kör med åtta andra backar, precis som senast. Den matchen, mot Frölunda, borta känns i raden av måstematcher som den allra galet hetaste.

AIK som jag tycker slarvade bort lite poäng på slutet av derbyt har inget att förlora nu är det bara ösa för att ta sig uppåt.

Uppdaterat:
Djurgården tar emot HV71 och enligt swehockey skulle Stefan Ridderwall  stå i DIFs mål och Danne Larsson i HV71:s dito. Men nu står det på hockeyligan.se och nu även ändrat på Swehockey att det är Mark Owuya och ingen annan som står så vi kör på det då...

Själv är jag nämligen på SSK-Luleå. Ska bli intressant att se om Pakaslahti får speltid och hur mycket. Han är ju som han sa i går till bloggen, uppsatt som trettonde forward. SSK har ju slutspelskänning så det är väl inte så mycket att tveka på här heller. Full fart framåt bara.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det måste vara en skada som stoppar Mark, allt annat vore tjänstefel från Dif-ledningens sida. Mark har gång på gång under säsongen visat att han är en av seriens bästa målvakter. Stefan har gjort det motsatta...

Marie Hallman sa...

anonym Men nu har de ändrat ser jag. Antar att det var någon som markerade fel hos swehockey.

Anonym sa...

Ja, antagligen. Ser nu också att det är Mark som står.

Anonym sa...

tåget går och DIF hoppar på!

Marie Hallman sa...

anonym: jupp, viktiga poäng där