söndag 13 februari 2011

Uppdatering Krüger och Tjärnqvist

Apropå skador så spelade ju inte Krüger. Han har en lättare axelskada, sa Tre Kronors läkare Björn Waldebäck.
Kruger själv trodde inte att han skulle träna i morgon, måndag med DIF men han hoppas kunna spela derbyt:

– Jag fick en tackling i går (lördag, mot Tjeckien). Hade inte ont alls efter matchen i går, men när jag vaknade upp i morse var det värre än jag trodde att det skulle vara. Jag tränar nog inte i morgon (måndag) men som läkaren har sagt så ska det inte vara omöjligt att köra på derbyt, den matchen är viktigt den vill jag inte missa!

Djurgårdslagkompisen Mathias Tjärnqvist spelades sparsamt. Det berodde dock inte på skada utan på att Tre Kronorledningen tyckte ville ” se lite mer av andra spelare som kändes hetare helt enkelt.”

2 kommentarer:

Pelle sa...

När det gäller derbyt har jag hört saker. Otäcka såna - tyvärr. Min syrras kille är arbetskamrat med en Firma-kille och av det syrrans kille hört av den snubben tänker tydligen Firman stöka till det rejält om det vill sig illa.
Bland annat ska de ha tillskansat sig ett rejält antal laserpekare med grön laser som de ska lysa mot dif-spelarnas ögon, främst på dif-målvakten under matchen för att störa.

Sen kommer de inte att låta Dif vinna matchen under några som helst förhållanden på AIK:s födelsedag. Är Dif i ledning i slutminuterna kommer Firman gå in och stoppa matchen och få till omspel.

Det här är saker jag har hört som sagt. Det kan vara så att Firma-snubben vill skryta och skrävla lite också men gör han inte det är det verkligen fara och färde.

Marie Hallman sa...

Pelle: Omspel? WO till Djurgården blir det ju då. Jag hoppas att psykbryten vill skryta och skrävla plus att jag det även denna gång kommer finnas på plats och ta så många nötter som möjligt även för andra brott de är sökta för.