onsdag 23 februari 2011

Skadekoll AIK : McDonellMcDonell hoppas att han kan spela någon av de närmsta matcherna. Foto: www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild


Jag passade på att kolla läget med Kent McDonell som var och såg på matchen från läktaren och hälsade på laget i omklädningsrummet efteråt.

Han berättade för övrigt att det inte är ljumskarna som han har problem med utan att han har slitit upp en bristning i en muskel på insidan av låret.


- Jag kan träna, springa, cykla - allt sånt går hur bra som helst men åka skridskor går inte, tyvärr. Det är när man tar frånskjut för att få fart som det bara inte går. Så det har varit otroligt frustrerande. Emellanåt har jag känt mig jättefräsch och tänkt att nu så... sedan går man ut på isen och kommer ingenstans, man kan bara inte åka skridskor,berättar McDonell.

Som är hoppfull om comeback snart:
- Jag har testa lite på is två senaste träningarna då har det känts bättre men vi får se. Det kan bli torsdag, eller lördag eller senare. Det känns som att det är dumt att chansa, köra och sedan tvingas vila ett par veckor till.

Och missar resten?
- Ja precis. Ska jag köra så ska jag känna mig hundra procent säker på att det går, det är bara dumt om jag går in halvskadad och ta en plats från någon annan som är fräsch nu när vi har så många friska och bra spelare att välja mellan.

Hur vet man att man är hundra då, med en sån skada?
- Det vet man "dagen efter". Om man kör ett hårt träningspass och ändå känner sig fräsch dagen efter då är det okej, då kan man köra. Men vi får se, vi får ta det lite dag för dag

3 kommentarer:

S sa...

Tack Marie :)

Sebastian sa...

Tack för dina som vanligt välskrivna och utförliga matchreportage! Skulle vara intressant att höra hur AIK:s ekonomi ser ut om du springer på Gozzi eller någon annan som har inblick i ekonomin. Publiken ser ju ut att landa runt de budgeterade 5500 men hur är det med övriga poster?

Marie Hallman sa...

S: Tack själv för att du läser :0)

Sebastian: Tack du :0) Intressant fråga där om ekonomin. Jag hinner inte ringa i dag men ska försöka kommande dagarna.