fredag 25 februari 2011

Go Nisse!

Jag antar att de flesta Djurgårdsfansen redan sett det men det här kan vara intressant även för er andra.(Ni kan se videon här utan att hamna på DIFs hemsida)Djurgårdens hemsida skickade fotografen Andreas Grandin och reportern Jimmy Pettersson till en träff med Nisse Ekman som berättar om tiden efter stroken, hur han har det nu och lite om framtiden.

Nisse ska tydligen komma på matchen på lördag - "Jag har längtat så länge" säger han om det och berättar också att han har försökt åka skridskor tre gånger. Att det var en chock att inte kunna stå på rören första gången men att det går bättre nu. Samt att han inte vet om han kan fortsätta med hockey eller inte även om han så klart verkligen hoppas kunna göra det.

Jag håller tummarna för dig Nisse, finns inget mer ledsamt än spelare som tvingas sluta på grund av skada eller sjukdom.

9 kommentarer:

Jimmie sa...

Jag hoppas att Djurgården uppmärksammar att Nisse är på plats så att vi får tid att hylla honom!

Marie Hallman sa...

Jimmie: jo men det tror jag! Samtidigt är det en svår avvägning, han har svårt att klara av när det blir för mycket ljus, ljud och känslointryck på en gång berättar han i inslaget men samtidigt så värmer ju stödet så det blir säkert något men förhoppningsvis på rätt nivå då.

Henke sa...

Man hoppas bara att han blir helt frisk och får leva ett normalt liv igen, förhoppningsvis som hockeyspelare i DIF.

Marie Hallman sa...

Henke: ja verkligen

Magnus sa...

Jag är Aik:are men denna intervju berör verkligen. Krya på dig Nisse.

Marie Hallman sa...

Magnus: :0)

Anonym sa...

Marie du vet att det aldrig blir "rätt nivå" när vi ska hylla det blir världsklass! =)
Men tror nog han klarar det annars skulle han aldrig komma till en slutsåld lördagsmatch med utökad klacksektion. Nisse Ekman vi är med dig över allt!

Marie Hallman sa...

anonym: det blev en mäktig hyllning. Nisse gick förbi mig precis när spelarna kom av isen, jag hann säga hej och krya på dig och Nisse verkade både glad och taqen över fansens hyllningar. Stort

Jimmie sa...

Sjuk hyllning, var nog inte många ögon som var torra på Hovet!

Kämpa Nisse!