lördag 26 februari 2011

Silly season DIF - Daniel Brodin


(Brodin snackar med Djurgården. Foto: www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild)


Det har varit en del snack om Daniel Brodin och intresset från Brynäs. Så jag kollade läget lite med Djurgårdsforwarden efter matchen, per telefon. Det var ju autografskrivning och jag hann inte med snacket före och hann inte vara kvar till efteråt.

Men så här säger Brodin, på lördagskvällen, om Brynäsryktena:
- Brynäs har pratat med min agent och berättat för honom att de är intresserad men mer än så har det inte varit. Jag pratar med Djurgården nu men vill inte kommentera mer om det nu utan väntar tills jag vet vad det blir av det, säger Brodin.

Jag (Marie) har lyssnat runt lite med andra också och jag tror - men obs!! det är min personliga tanke om det här, INTE Brodins - att det nog är klart med en kontraktsförlängning mellan honom och DIF snart. Djurgården känns just nu som det hetaste alternativet.


När jag ändå hade Brodin på tråden så fick han kommentera det faktum att Djurgården blev slutspelsklara i och med att AIK slog Timrå.

-Är det klart nu? Fan vad skönt!! Nu kan vi göra tre bra matcher här och slipa formen, det ska bli kul med slutspel, säger Brodin.

Bra eller dåligt att det är hela tre matcher kvar tills slutspelet börjar?
- Det är väl både och det där. En del slappnar nog av nu men vi ska göra tre bra matcher oavsett, så att vi har en bra känsla när vi går in i slutspelet. Så tänker jag i alla fall.

Vad säger du om Luleås andra och tredje mål? Då de får skicka ner pucken mot kortsargen och sedan slänger in den i slottet där ytterligare Luleåspelare skickar in pucken i mål?
- Alltså de är svårt när de kommer i andra våg sådär. Det är skitmål egentligen, båda två där vi missar. Alla kollar pucken, sedan när de kommer bakifrån är det svårt att hinna med.

10 kommentarer:

Erik sa...

Robin Figren på väg till AIK. Något du har hört eller är det bara en lös tidningsspekulation utan grund?

Marie Hallman sa...

Erik: Känns ju lite oväntat i såfall.. att han är på väg hem till Sverige är möjligt men jag skulle tippa DIF, om de nu är intresserade. Jag ska kolla lite.Just nu är det ju många artiklar som går ut på att det och det laget vill ha den och den men att man visar sitt intresse behöver ju inte nödvändigtvis leda till mer. Men jag ska lyssna lite.

Malin sa...

Hoppas han stannar i DIF !!
Skulle vara underbart isåfall :)

Anonym sa...

Ja håller med malin, det skulle vara perfekt. Om inte järlan fixar det här så är det tjänste fel. Sen precis som erik har jag hört mkt om figge, hoppas verkligen på DIF. BÄSTA HOCKEY REPORTERM/JORNALISTEN EVER, Fortsätt såhär :) <3

Anonym sa...

Skulle bli sjukt glad om du kunde få fram något om DIF och Oscar Möller :) det skulle vara grymt både för oss och dej :D / GRYMT JOBB FÖRÖVRIGT MARIE!

Stoben sa...

Det skulle vara kul om du gjorde en artikel där du redogör för varederas stockholmslags potentiella nyförvärv! :) tipsa dom på pressen om det

Mattias sa...

Marie är bäst!

Anonym sa...

Hoppas Figge har blivit mycket bättre än sist han var här. För då var han verkligen dålig. Det han åstadkom var i princip att snurra runt lite och tappa pucken. Kändes inte alls som någon bra spelare. Såg alla hemmamatcher live den säsongen han lirade här och han var inte bra på något sätt. Men han kan ju utvecklas och blivit bättre nu. Att det skulle vara tjänstefel att inte signa honom håller jag inte alls med om. Vore snarare konstigt att signa honom om man bara går på vad han presterade i DIF för 2 säsonger sedan.

Anonym sa...

Då är det väl i och för sig ingen som har påstått att det skulle vara tjänstefel att inte signa Figge heller. Malin och Anonym var däremot överens om att det skulle vara kul om Dif kunde förlänga med Brodin, och den sistnämnda hävdade att det vore tjänstefel att tappa honom till något annat elitserielag, vilket jag håller med om.

Marie Hallman sa...

Malin: Känns som det lutar åt det i alla fall.

anonym: Tack du :0) det värmer.

anonym:: ska försöka, lite bökigt när de är där borta bara. Tack för pepp :0)

Stoben: oj, ja det tar ett tag att få ihop det och jag tror itne jag hinner fixa det själv nu. Hinner mer sedan när det inte är lika många matcher, men jag kan ju tipsa Expressen om idén.

Mattias: Snäll du är, tack :0) JAg har ju bäst läsare!

anonym x 2: ja det är nog som anonym nummer två skriver. Det är ingen Brodin som är tjänstefelet.