torsdag 17 februari 2011

Jhonas och Wesslau del 33 tillbaka i Portland

Sjukt snabba ryck därborta. Jhonas Enroth hann inte mer än kliva av isen mot Montreal i tisdags så var det bara kasta sig tillbaka till Portland där han var backup i båset när Portland spelade natten till i dag.

"Jhonas gjorde en kanonmatch för oss, gjorde ett bra jobb i straffläggningen och jag är glad för hans skull. Han har jobbat hårt i Portland och han förtjänade chansen. Men Jhonas behöver fortsätta spela mycket. Ska han utvecklas till en bra målvakt så behöver han mycket speltid"  säger Buffalos tränare Lindy Ruff i en kommentar på Buffalos hemsida.

Nu fick Jhonas förvisso vakta båsdörren när Portland vann med 7-0 mot Providence men det var väl för att han knappt hann dit innan matchen började...


Gustaf Wesslau fick däremot spela han blev hjälte i straffläggningen när Springfield vann med 4-3 på straffar mot Robin Figrens Bridgeport. Wesslau tog 20 av 23 skott under speltiden och tog sedan alla fem straffarna i straffläggningen. Figren var med för Bridgeport men gjorde inga poäng.

Den som vill se straffläggningen hittar den här.

I övrigt noterar bloggen att 

.. Andreas Engqvist fanns med i första femman i natt, men det blev inga poäng då Hamilton förlorade mot  Grand Rapids med 3-5.

...  Jacob Josefson gjorde en assist, spelade fram till Albanys första mål, i tisdags då det blev vinst med 3-0 mot Charlotte. Urbom var också på isen men utan att göra poäng.

Inga kommentarer: