fredag 18 februari 2011

Viktiga pinnar!

Vinst för både AIK (2-1) och Djurgården (5-3).

Gnaget som förlorade på straffar senast, tog nu bonuspoängen mot Frölunda efter straffar
. Jag har bara hunnit se just straffarna och skönt snygg straff som Sandberg sätter! Mycket bra agerat av AIK:s målvakt Victor Fasth också på alla straffarna.

Vinsten innebar avancemang upp på fast plats, på samma poäng som SSK men med en handfulls bättre målskillnad. Snacka om finger upp i fejjan Frölunda. Som nu är sist, på samma poäng som nästjumbon Modo.

Djurgårdens match har jag sett reprisen på och ja vad gör Danne Larsson där vid Marcus Nilsons tennismål? Larsson har ju maximal otur när pucken studsar så där men samtidigt borde han ha stått kvar, det gjorde han inte och det tackar nog både Nilson och DIF honom för. Kvicktänkt av mackan där föresten!  Bra insats av Owuya i DIFmålet också. Och fin insats av Krüger och Holmqvist med flera.

Jag kommer försöka hinna göra lite mer på de här två matcherna under fredagseftermiddagen.

4 kommentarer:

#33 sa...

konstigt... nu ser man inga gnagare gå ut efter matchen och klaga på straffar, och att det är så orättvist.. hm... oväntat.

Anonym sa...

Härliga Djurgår'n!! En av årets bättre insatser. Lyfter lite extra på hatten för Lill-Honken, som gjort två supermatcher i rad.

Niklas Persson sa...

Jag tycker Danne Larsson tänkte rätt men kanske agerade lite fel. För hade han fått bort pucken bra hade det inte blivit någon chans alls. Hade han stått kvar ett friläge.

Så jag tycker tanken är rätt, sen har jhan ju som du skriver max otur och kanske lite dåligt utfört också...

Men jag har ju skrivit om det idag i min blogg(http://mvtraning.blogspot.com/2011/02/reflektioner-dif-hv.html), att Danne Larsson spelar bra men är inte på topp just nu och att HV kanske skulle låta honom vila en match eller två för att låta honom komma tillbaka mentalt...

Igår var det ju riktigt kul kolla Djurgården, som spelade bra och när det strulade i egen zon (inte lika mycket som det varit senaste tiden) så var Mark bra med.

Marie Hallman sa...

#33: Nä men så är det väl för alla... ingen gillar straffar vid förlust, alla är nöjda med dem vid vinst.

aonym: ja grymt bra av Andreas!

Niklas: Holmqvist sa att pucken vobblade och for och att den studsade till, han tyckte Danne hade otur.