torsdag 10 februari 2011

Knäcka tjecker?


(Tre Kronor tränar på Hovet tidigare i veckan. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)

Dags för lite hockey och match mellan Sverige och Tre Kronor.

Det känns som smekmånaden för Per Mårts är över nu. I dag är det hemmaturnering, en slags stomme till VM-laget måste vara under övervägande nu och det är dags att göra det som Mårts hela tiden pratar om - vinna! Spela med lust och passion.
Att våga göra det där extra men samtidigt ha kylan i tanken så att det blir något bra av det man vågar och inte allmän pannkaka.

Mårts har aviserat att Djurgårdsforwarden Marcus Krüger ska få en mer offensiv roll. Så här sa Mårts till bloggen när vi pratades vid i tisdags:

 – Han ska få vara mer offensiv nu. Han har spelat mycket boxplay men nu vill vi nyttja hans offensiva sida mer i pp också. För mig är han en given center – en klok kille som tar ansvar, läser spelet bra, är kvick i tanken och är härligt envis. Han är lite spindeln i nätet och det är där vi vill se honom också.

Intressant. 

Någon som undrar hur en matchdag ser ut för Tre Kronor?
Här har ni svaret:



Matchen börjar 19.30 jag tänkte åka dit och göra något snack efteråt. Vet inte om det blir noterat - kan bli men kanske i annan form, har lite beslutsångest här men snack blir det i alla fall. Jag ska försöka få tag på Brodin och kolla den där handen också.

Inga kommentarer: