lördag 26 februari 2011

Fyra chanser kvar...

Omgång 52 och blott fyra chanser kvar att landa på rätt ställe i tabellen nu.

Två magsårsmatcher idag AIK-Timrå - där Gnaget faktiskt kan gå på slutspelsplats vid vinst men också sjunka djupt vid förlust..


SSK möter Modo borta, sexpoängsmatch även det. Elvan SSK och tian AIK står på samma poäng, 66, men AIK har klart bättre målskillnad. SSK har minus 31, AIK har -23. Nian Modo är å andra sidan bara en pinne före de båda 08-rivalerna. Å tredje sidan... AIK och SSK bara en pinne för Frölunda.

Vi snackar Losecmatcher här.


Djurgården tar emot Luleå, har även de en hel del att spela om - bland annat fjräde platsen där man slåss mot jst Luleå om den placeringen.

AIK och Djurgårdens matcher börjar 16, SSK:s 18.30.

Jag är på Hovet, lägger ut lite grejer i kväll.

7 kommentarer:

Tant Sundström sa...

Sjöberg vs SSK
Kanske en av årets sämsta insatser från en domare. Nord räknar jag inte för han har varit kass sedan han plockades upp.

Lasch får en så djävla ful armbåge av Bartecko och utgår. Ingen utvisning!
Modoiterna får göra vad de vill men Sussie Sundström har ändå mage att gnälla efter varje avblåsning som den kärringen har för vana att göra.

För övrigt hörs deras trumma mer än de som tror att de är en klack. Leksand wannabees..

Spräng skiten och upp med Sjöbergs tröja i deras eurodisco arena..

Micke sa...

äh, ssk var ju klart sämre än Modo, tacka er målis för en poäng iaf. AIK enda laget på plats 8-12 som har kul, verkligen spelar ut och imponerar nu.

Anonym sa...

Micke>> Hahaha ja inte kan du ha sett 2:a och 3:e perioden då.
Men visst, det är stabilt att tycka annat en experterna på radio och tv som garvade åt domarna. Håller med föregående talare i stort.

Har AIK roligt nu? Ok..
Kniven på strupen skulle jag kalla det.. deras räddning är att Frölunda möjligtvis är sämre!

Erik sa...

Som vanligt gnälls det på domarna av bottenlagens supportrar när det blir förlust. Varför inte bara inse att ert lag inte är bättre? 1 mål är alldeles för lite att vinna en match. Trodde ni att det skulle räcka med 1-0 borta mot Modo? I så fall är Södertälje Sport anhängarna mer korkade än vad jag kunnat ana. Ishockey handlar om att göra mål. Gör mål och vinn matcher. Strunta i domaren. Bara patetiskt att skylla förluster på domaren. Gnäll i stället på laget som inte presterar som ni förväntat. Ni värvade Lehoux som en frälsare. Ni värvade Månsson som en frälsare. Ni värvade inför säsongen Patrik Carlsson från Linköping.
Lägg därtill Linus Videll som det har östs beröm över. Vart var han nu när det blåser snålt? Nej gnäll på era spelare som inte presterar i stället och som drar på sig en massa onödiga utvisningar. Och utvisningar som bottnar i att ni inte hänger med.

Hoppas innerligt att Södertälje åker ned i kvalserien och att laget sedan missar att komma etta eller tvåa så att man slipper tråkgänget och deras übergnälliga supportrar.

Zoran sa...

Erik..

Dra åt helvete!

J. sa...

Det finns två lag som inte har någon spelidé och det är ssk och Timrå. Ett av dem kommer dock klara sig undan KS tack vare Frölundas nervproblem.

Marie Hallman sa...

Tant: Men ska de ha skäll ska de väl ha det gemensamt...

Micke: Jag håller med dig om glädjen, däremot inte om matchen

anonym: ja visst är det glädje. Om man väntades komma toksist och vara körda redan före jul så är ju målskillnad från slutspel galet bra. Jag tror det betydligt vassare knivar mot strupen på Modo och Frölunda som med sina lönebudgetar väntas vara klart högre upp.

Erik: jag förstår att man var trötta på domaren, det var några konstiga beslut där. Tycker jag med.

J jag tror också på Frölunda, sedan Modo eller Timrå.