onsdag 30 mars 2011

Backdebutant i SSK

SSK:s lista över skadade backar blir allt längre. I kvällens match mot Örebro saknas förutom långtidsskadade Pierre Hedin och Arto Laatikainen nu även Timo Seppänen. Istället har Viktor Lööv, född 16 januari 1992 kallats in som sjunde back. Vi får väl se om han får spela någonting.

Det är lite omkastat i kedjorna också, så här ser femmorna ut:


Tim Heed, Mikkko Kalteva, Linus Videll, Joakim Eriksson, Mattias Carlsson
Markus Seikola, Blaz Gregorc, Ryan Lasch, Fredric Andersson, Patrik Carlsson
Lukas Kilström, Stefan Bemström, Martin Chabada, Julian Jacobsen, Mathias Månsson
Viktor Lööv, Thom Flodkvist, Yanick Lehoux, Robert Carlsson, Jonas Almtorp

Vi sitter här och spekulerar om målvaktsvalet och jag tror.... att det nog ändå blir Pontus Sjögren. Efter en del velande i funderandet (målvakterna har turats om lite ovanligt mycket på värmningen) så blir det nog Sjögren.

Löövs statistik den här säsongen ser föresten ut så här, 4 mål och19 assist på 23 matcher i J20 SuperElit

5 kommentarer:

R sa...

Du vet intervjun med månsson? Det verkar finnas obesvarade kommentarer där :)

Anonym sa...

Två nya förstaassist av Victor Bartley idag. känns som ett bra nyförvärv av DIF


/DJJJUUU

Johan sa...

Nu är det ordentlig kris hos Södertälje Sport. På officiella hemsidan har någon som kallar sig för det barnsliga namnet "webbis" stängt forumet.

Publiken går hem redan i början av sista perioden när Örebro gör 2-1 och buar ut laget i stället för att sluta upp mangrannt och stötta laget. Det är väl i såna här lägen som laget behöver stödet allra mest???

Och hallen var dessutom inte ens halvfull i en av säsongens viktigaste matcher. Vill inte södertäljeborna ha ett elitserielag i ishockey längre? Det verkar inte så.

CiprY sa...

så det är publikens fel att SSK torskar idag johan? haha ja du kan ju knappast vara spelarna som visar NOLL intresse att försöka spela kvar SSK i ES som gör att publiken tröttnar? och "webbis" är ett fjantigt namn? ett nick du vet som man har på INTERNET.

Marie Hallman sa...

R: va? jag hittade bara en och det var ett svar från en person till någon annan, dock inte mig om jag fattade kommentaren rätt.

Djuu: jo bartley kan bli en hit om han kan lyfta sig och spela bra även i es, vilket jag tror han kan.

Johan och Cipry: Kris ja. Men jag tror det hade sett likadant ut i vilken klubb det än var.Jag minns när AIK åkte ur för många år sedan , var några hundra på läktarna då bara. Ooch klart som fan att folk blir besvikna när spelarna ser helt uppgivna ut. Sedan är det så klart alltid bättre att inte bua, att stanna och stödja men jag har ändå förståelse för att folk till slut ger upp.