tisdag 15 mars 2011

Ladislav Nagy: "För jäkla dålig att vår line inte gör mål"


(Nagy var besviken på sin egen måltorka. Foto: www.hockeymedmariehallman.se)

Jag snackade lite kort med Ladislav Nagy också. Lite av det finns med i TT artikeln (länk i inlägget ovanför) men Nagy sa även så här om:

… Modos insats:
– Jag tycker att vi är det bättre laget, vi dominerar i 60 minuter men vi kan inte göra mål. Det måste vi bli bättre på, vi fick ju hur många lägen som helst utan att få in pucken i mål.
… de nio matcher som är kvar:
– Vi har bra spelare, vi måste bara ta vara på chanserna bättre. Det var för jäkla dåligt att vi i våran line, jag, Lubos (Bartecko) och Susse (Niklas Sundström) inte gjorde mål, det borde vi ha gjort med alla våra chanser.

… att det bara blev en pinne:
– Vi ville ha tre och vi kunde mycket väl ha fått tre med oss men vi tar en i alla fall och nu har vi hemmamatch på torsdag. Vi är bra hemma och där kommer vi ta tre poäng i varje match, så får vi sno lite extra här och där borta också. Det klarar vi.

2 kommentarer:

Mikael Stattin sa...

FyF*n för Mo&Domsjöö! Gnäller till domaren hela tiden, gnäller på isen, gnäller utanför till journalister.. De kan inte ta en tackling utan att ligga å sprattla på isen..

Spela hockey istället så skulle det gå mycket bättre antagligen, iaf hade dem fått lite mer respekt i hockeyvärlden! Heart of hockey är en skymf mot oss alla som älskar hockey när de har sånna som Sundström i laget..
Sundström är värst av alla.. Jag tar med Kudroc i mina böner tack vare den holmgång han gav miss sundström för ett par år sen...

Hoppas Modo åker ur och aldrig kommer tillbaka!

Marie Hallman sa...

Mikael: Jag håller inte med riktigt. Visst är de lite gnälliga men värst vet jag inte. Och jag tycker Modo är en skön anrik förening som skulle vara saknad i elitserien. Det bästa vore om man kunde utöka.... istället för att lag ska åka ur men det är jag det