tisdag 15 mars 2011

Matchboll Gnaget!

Matchboll för AIK som kan slå ut regerande mästarna med 4-0 i matcher i kväll. Tror inte det har hänt förr att en nykomling i serien slår ut svenska mästarna på det sättet i en kvartsfinal så lyckas Gnaget är det sjukt mäktigt.


Nu kan ju HV71 mycket väl ha samlat ihop sig över den lilla pausvila som det blev i den  här kvartsfinalserien på grund av handbollskval och Melodifestival på Hovet respektive Globen men när man ser den märkliga replikväxlingen i Hockeybladet, där HV-tränaren ifrågasätter om Josh Macnevins hjärnskakning med orden : "Jaha, så han är en läkare?" gör ju att man börjar undra.

Att han sedan fyller på med " Jag vet fortfarande inte om han har fått hjärnskakning. Enligt mig så haltade han av isen" gör ju inte saken bättre.

Såg inte Karlsson smällen? Som har vevats om och om igen. Eller har han tappat greppet helt? Stor humor i alla fall. AIK har ju egna läkare och AIK-backen fördes till ett sjukhus i Jönköping där hjärnskakningen konstaterades. Borde räcka.

HV-fansen får hoppas att laget har lite bättre fokus på uppgiften än sin tränare som antingen försöker vara lite rolig (men blev det bara ofrivilligt) eller som sagt har tankarna på fel saker.

Jag tror hur som helst att man kan vänta sig ett desperat och jävligt samlat HV71. Det kommer inte bli någon lätt match, det har jag svårt att tro. Så det är ut och tagga satan som gäller för AIK också.
OM HV71 vinner och AIK inte tar chansen sedan på torsdag borta, så väntar en sjätte kvart i Globen men det är en bra bit dit så det tar vi sedan.

Jag åker mot Hovet och lägger ut lite grejer senare i kväll/natt. Spännande detta!

5 kommentarer:

Erik sa...

Självklart är det mäktigt. Vi är ju sedan länge Sveriges största och MÄKTIGASTE lag. :-)

Anonym sa...

Om inte HV tar vara på sina lägen bättre blir det jävligt tajt, dock så har ju inte aik haft en suck framåt.

Anonym sa...

Om inte HV tar vara på sina lägen bättre blir det jävligt tajt, dock så har ju inte aik haft en suck framåt.

Bengan sa...

Så jävla enkelt!!!! Förstår inte hur ett visst lag från Östermalm kunde ha såna problem mot dem förra året. HV var ju inget svårt att besegra...

Och nu är vi sämst fyra!

Svenskt mästerskap i ishockey 2011 just nu:
1) AIK
2) Färjestad
3) Luleå
4) Skellefteå
5) Linköping
6) Djurgården
7) Brynäs
8) HV71
9) Frölunda
10) Timrå
11) Växjö
12) Rögle
13) Södertälje
14) Örebro
15) Modo
16) Mora

Anonym sa...

Tack for ett intressant och informativt inlagg!