tisdag 22 mars 2011

Försiktig AIK förlust, 1-0 till Färjestad i matcher. Snabbanalys

Nja. Vad ska man säga?
Jag håller med AIK-tränaren Roger Melin, att det var "lite för mesigt". Lite för blekt. Få närkamper och på tok för mycket respekt för Karlstadslaget.

Oscars Ahlströms mål var ju en perfekt start och Viktor Fasth gjorde som vanligt de mest sanslösa räddningarna bland annat en bakom ryggen där han vände runt armen på någon slags indiskt reptrick sätt.


Sista tio kom forceringen från AIK som borde ha kommit långt tidigare, med lite tur där så hade det blivit förlängning. Å andra sidan hade Färjestad inte heller så värst mycket tur med sig, eller vad sägs om den puck som gick i högerstolpe, retur, ribba, direkt i vänster stolpe och ut. Otroligt!

1-0 i matcher nu till Färjestad men kan AIK bara få upp farten och köra samma fina speed som mot HV71 och med det ta sina hemmamatcher så kan man nog sno en borta också. Tror jag.

Jag har sett matchen på tv, försöker ringa någon i AIK lite senare i kväll när de sitter på bussen.

6 kommentarer:

Atta sa...

Skönt

Patrick sa...

Shit happens - men efter torsdagen står det 1-1 i matcher!

Jimmie sa...

Välkommen ner på jorden!

Sophia sa...

Marie, toppen med dina rapporter! OM du får möjlighet, kan du kolla om det var någon skada på Bång som hade oroväckande lite speltid. Tack för bra jobb (som vanligt).

Anonym sa...

@Jimmie
Eh?

Marie Hallman sa...

Farten och aggressiviteten saknades, men sånt sitter i skallen. Det borde gå att plocka fram!

Sophia: ah sorry, såg din fråga först nu. Tänkte inte på det själv men du har rätt, det är lite istid. Ska försöka kolla i morgon.