torsdag 31 mars 2011

Platt fall

SSK behövde ta fyra raka. Det blev platt fall i den första av de fyra matcherna, nämligen mot Örebro. 

Jag har snack med Peter Popovic och Jocke Eriksson, men en del av snacket med dem finns med i en artikel som jag skrev för Expressen så jag måste vänta till torsdag förmiddag med att lägga ut länk/artikel plus bonussnacket. Men jag ska få ut det runt 12. Tack för tålamod.

4 kommentarer:

Higginz sa...

Tack Marie
Vi ser fram emot detta. Man undrar ju hur pass illa det är ställt med laget och lagandan nu.
Går det att resa sig på nio tro?.

Marie Hallman sa...

Higginz: Ja du, det vete fan. Jag hoppas ju det men efter Örebromatchen vet jag itne vad jag ska tro längre. Ta sista målet, där får Sjödell WIklander ostörd glida in och lägga 4-1 i tom kasse. Det målet kan betyda skillnaden mellan allsvenskan och elitserien om de hamnar på målskillnad vilket det kan göra och det står en spelare där, hann inte se vem och bara tittar på. Den spelaren borde ha slängt sig, gjort vad fan som helst, visat vilja åtminstone. Men icke. Jag blir helt matt. Helt klart är ju att några vill gå på hörntänderna typ MÅnsson men frågan är om alla bryr sig.

Johan sa...

Det var Tim Heed som gled när fyran kom. Och Julle var inte mycket bättre på trean. Där hade han iofs inte hunnit ifatt innan avslutet men hade i alla fall kunnat förhindra eventuell retur.

I övrigt bör tilläggas att fyra raka segrar aldrig har krävts. Tre hade räckt, vilket det fortfarande gör. I sådana fall måste man dock lyfta sig rejält. Nyckeln blir att slå Rögle borta. Klarar man det tror jag man tar Mora av bara farten och har ett bra utgångsläge inför avgörande matchen borta mot Modo.

Marie Hallman sa...

Johan: tack för info! Losar man mot Rögle är det kört. Vinst är inte bara nyckeln det är ett måste för att ha det i egna händer.
Jag har fortfarande svårt att komma över förlusten mot Örebro, det var ett sällan skådat bottennapp