måndag 14 mars 2011

Liket lever!


(Mathias Tjärnqvist vrålar ut sin glädje efter 3-2. DIF vann sedan med 4-2. Mer om det under tisdagen. FOTO DANIEL PETTERSSON/jarnkaminerna.se)


Starkt av Djurgården att knipa sista halmstrået och se till att hålla liv i kvartsfinalserien mot Luleå.
Och göra fyra mål, woaw, en mer än man har gjort i de tre första kvartsfinalerna tillsammans.


Jag har ju varit i Södertälje och skrivit kvalserie för TT så jag följde matchen online och när det tutade för mål så var det med viss bävan jag bytte flik och kollade in målskyttarna men kul att Djurgården vägrar lägga sig ner och dö.

Jag hade lite andra betaljobb att göra efter TT och det blev för sent att få tag på någon spelare nu när det var hemmamatch också, är alltid lite lättare med sena intervjuer efter bortamatch. Så jag gör ett försök att få tag på någon i morgon, dvs tisdag i stället. Sorry för det men jag var tvungen att dra in lite deg och då blev det lite för sent. Men som sagt, följer upp i morgon istället.

Ska åka hem nu från Tälje, SSK grejer kommer senare i natt.

5 kommentarer:

Johan sa...

NÄMEN MARIE! VAFAN!?!?!?! MÅSTE DU TJÄNA PENGAR!?!?! Varför då? ;)

Hörrödu, jag tror inte att nån av oss som följer den här bloggenaahr något emot det! DU är fortfarande den mest ärliga och bästa som finns att läsa.. För man VET att det inte är massa rykten och skitsnack..

Be aldrig mer om ursäkt, tycker inte jag iaf, för det behövs fan inte! =)

Anonym sa...

Klart att du ska tjäna deg, tror inte att det är någon här inne som missunnar dig det. ;) Tack för en bra blogg och kontra gärna med reportage för difs bortamöte här nest i Luleå. :)

Marie Hallman sa...

Johan och Johan: ah men det var inte för att be om ursäkt, så mer en förklaring till varför det inte var något från matchen. Känns lite skit att inte kunna få till det. Men stort tack för pepp båda två.

Anonym sa...

härlig seger igår.
Bönderna filmar som fan


DJJJJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUU

Marie Hallman sa...

och nu ligger lite snack med Otto uppe, se högre upp :0)