måndag 3 augusti 2009

DIF och SSK ispremiär..... och Anger.....

Nu har jag varit på SSK:s ispremiär också .... hade tänkte skriva om det och lite till (intervju med Julian och lite info om den beryktade "backen" samt mer grejer från DIF:s ispremiär (se nedan) samt lite om Anger som presenterades på Timrås ispremiär i kväll... hade tänkt skriva härifrån Södertälje men det är så meckigt med el till datorn och annat så jag åker hem vilket innebär att det kommer en massa grejer men betydligt senare än jag tänkt mig. Håll utkik - om ett par timmar så ska det väl äntligen börja ligga ute lite grejer!

11 kommentarer:

Nacka Nisse sa...

Skönt att det drar igång igen. Betydligt mer folk i templet än vad jag förväntat mig.

Roligast att se på premiären var stafetten mellan blåa och röda, alltid kul att se folk som åker grillor ordentligt. Det kan man verkligen säga att Carl Hagelin gjorde (tror jag att det var, annars var det Kihlström). Snacka om att han flög fram!

Trevligt som vanligt när du är på plats Marie, då har man något att se fram emot på kvällen när intervjuer och texter dyker upp!

Stefan sa...

Var rätt kul här uppe i Timrå i kväll. 2000 ansikten förvandlades till utropstecken då Anger presenterades.
Ska bli kula att ha honom i truppen kommande vinter.

Kent Fredriksson sa...

ÄNTLIGEN!

Fylking kan inte sagt det bättre...

Väntar på din uppdatering Marie.

-daniel- sa...

Känns bra att Anger inte fick något nytt kontrakt, nu måste verkligen Järlan se till att ha någon annan (bättre) forward på intågande....

Blir intressant att se om du har kunnat snappat upp något intressant Marie. :)

lan-kan sa...

Grattis till Anger. Utan Linkan vet jag inte om han är något att ha. Säger inte att han är sämst men lite överskattad efter förra säsong. Men hoppas han lyckas i Timrå, dock ej mot DIF :)

marie hallman sa...

NackaNisse: Jag tror det var Hagelin! Honom borde SSK se till att knyta till sig så fort det bara går. Tack för snälla ord också, ska börja skriva och mecka med fotona nu! :0)

marie hallman sa...

Stefan: Haja hur många hakor som åkte i golvet här nere då... lite mer om det i ett inlägg ovan snart.

Kent: Precis, äntligen! Tar ett litet tag men snart så!

Daniel och Lankan: Jag pratade med järlefeldt om just anger på eftermiddagen... ett snack som blev märkligt när man sedan fick se honom i timråtröjan... mer om det ovan!

Sven D. sa...

Hej Marie! Ja det var skönt att det äntligen börjar dra ihop sig och att laget är på is!

Nu är det bara att få se genom dig vem backen är! För att det komer från dig först tvivlar jag inte på. Din blogg är den enda som behövs!

Marie Hallman sa...

Hej Sven! Det var ett tag sedan! Jag TROR jag vet vem det är men jag är inte säker så jag har inte velat skriva ut namnet. Försökte pumpa Popovic på det, gick så där. Ska ge mig på SSK grejerna nu, börjar dock med ispremiären....

Meckie sa...

Kul att det kom så mycket folk till SSK:s första isträning ,det visar ju ändå att det finns intresse för hockey i kringelstaden ( hoppas att det även visar sig när allvaret börjar ).

Kom även runt 1000 till Frölundas 1:a träning ,KUL.
Självklart har en del lag mer än så (SAIK t.ex),men då har de oxå massa andra jippon inplanerade samtidigt och inte enbart träning.

Marie Hallman sa...

Meckie: Ja det märkliga är ju i Södertälje att en del verkar mer intresserade av försäsongen än själa serien, och viker ner sig när säsongen väl är igång. Men jag håller tummarna för mycket folk på alla arenor. Blir roligare så! :0)