måndag 3 augusti 2009

Försäsong DIF - ispremiär del två

Ni får ursäkta att det tagit lite tid det här men min tidsoptimiska planering sket sig totalt - för att ta det på ren svenska.
Det finns fem bilder från Djurgårdens ispremiär längre ner, här kommer resten av bilderna:


Varmt ute och varmt inne, eller snarare lite råfuktigt som det alltid blir på Hovet vid den här tiden på året. Gustaf Wesslau pustar lite....


Trångt vid vattenflaskorna. Inte helt lätt att se vem som är vem här men om jag inte ser helt fel så är det Andreas Holmqvist (nummer två från vänster), Niklas Andersson, Calle Gustafsson, Michael Holmqvist) och så någon i blått med en flaska framför nyllet så det är helt omöjligt att se vem det är som är hetast på vattnet....

Det märktes som sagt att spelarna kört in grejerna lite redan förra veckan. Inga fall, bara full fart även om de här fyra ser lite loja ut... skoja bara. Bra fart faktiskt. Hårde Hardy var också i full form och hann skoja om att min kamera var så liten att den såg ut att vara för privat bruk... samt hann skälla lite på mig för att jag stod i båset och fotade. Men hallå, det skulle blivit ännu suddigare bilder annars ju.... måste lära mig den här kameran lite bättre som ni märker....

Men några fastnade på bild i alla fall.....
.... Här pustar Stefan Ridderwall ut lite....

... och här sliter han hårt med v-stilen...


... Marcus Nilson var som sagt överlycklig över att vara tillbaka på Hovet. I en träningströja som har ny färg dessutom. Mycket mörkare blå i år, liksom matchtröjorna kommer vara. Jag försökte förgäves övertala materialarna att släppa in mig till tröjrummet och fota de nya matchställen med det ville visst difhockeys hemsida vara först med så det gick inte.... ni får kolla där istället.

Marcus Ragnarsson var lätt på skridskorna, eller som DIF:s fystränare Patrick Högberg påpekade för mig ..." kolla in Ragge- han är mer vältränad än någonsin!" Naprapat Schumacher nickade och höll med "kolla hur slimmad är" Är det OS i Vancouver som hägrar? Eller möjligen både OS och ett slutspel....? Men jag måste hålla med faktiskt. Ragnarsson såg både lättare och mer vältränad ut än någonsin och det vill inte säga lite det.

Jimmie Ölvestad såg ut att vara i fin form han med, liksom klubban.... hur jag nu fick in den i bild....


... sist men inte minst måste jag säga att Michael Holmqvist såg väldigt spänstig ut när han sprang uppför trapporna till omklädningsrummet efter isträningen. Hoppade upp och ner där några gånger samtidigt som jag intervjuade Wesslau precis nedanför (se inlägg här ovanför) och hade verkligen lätta steg när han flög upp och ner där.
Robin Figren sprang också i trappor på Hovet, men ute i arenan. Han var inte på isen men körde sedan på gymet och hoppades få träna lite med Djurgården. Om det blir så eller inte beror enligt sportchefen Järlefeldt på hur många spelare DIF har på isen. Om det är för många lär Figren få sikta in sig på Tre Kronors "Pudding" läger som börjar nästa vecka.

4 kommentarer:

Orolig Djurgårdare. sa...

När kommer intervjuerna upp?

Marie Hallman sa...

Otrolig Djurgårdare: de är på väg! Bilderna tar en enorm tid att få upp på min jäkla skitdator... ursäkta språket, tar målvaktsintervjun först, sedan Järlan.....

Difaren sa...

Nu vill vi höra bra nyheter Marie =) Inte för att det va nå dålig nyhet att Anger stack han e inget hänga i julgranen som vi säger här uppe utan Linkan =) men har DIF nå på gång eller är han tyst Järlan?

keep up the good work Marie

Marie Hallman sa...

Difaren: snart så, har precis pratat med Anger också, men först kommer snacket med Järlan....