lördag 1 augusti 2009

Niklas Kronwall: "Det blir speciellt"Här kommer intervju tre från NHL-träffen. Den är med Niklas Kronwall (till vänster i samspråk med Johnny Oduya till höger).
Jag kommer göra lite mer intervjuer i augusti med NHL-spelare så det kommer mer med Niklas då och även med Oduya.

Men en grej det snackades om redan nu på NHL-träffen var NHL-premiären där svensklaget Detroit kommer möta Patrik Berglunds St Louis Blues.

För Niklas blir det lite extra krydda att få spela NHL-hockey i hemstaden (ja inte Järfälla då men nästan så...)
Och så här säger han om det:
- Det känns lite overkligt. När man åkte över trodde man inte att man skulle spela här i Globen igen på jättelänge. Så det här blir speciellt.

På vilket sätt?
- Jomen nu kommer man ha familj och vänner på läktaren. En del av dem kanske åker över en gång per år, andra har inte kunnat åka över överhuvudtaget. Nu får man spela inför familjen och alla vännerna, det ska bli skitkul.

Förra året var det skattjakt och annat i Stockholm när Daniel Alfredsson var här med Ottawa. Läge för dig att styra upp något i år?
- Jag vet inte om det finns någon tid till det faktiskt. Vi spelar i Karlstad först, sedan är det två matcher på rad i Stockholm, så jag tror inte det blir någon tid över och jag tror nog de flesta tycker det är roligare bara att knata runt på stan lite och ta en fika och spana in lite folk.

Hur ser schemat ut?
- Jag är inte helt säker men preliminärt så flyger vi in måndag och åker av oss resan lite den dagen, sedan har vi match i Karlstad på onsdag tror jag, tränar torsdagen, kör matcher i Globen fredag, lördag, berättar Niklas Kronwall.
Som också fick en fråga när han spelade match i Globen senast men där blev det stopp. Vi stod några stycken och kliade oss i skallen men ingen kunde säga säkert, inte ens Niklas faktiskt.
Niklas gillar ju föresten att spela i Hovet men med tanke på publikkapacitet och allt som kommer hända runt om matcherna så blir det Globen.
- NHL är ju grymma på allt sånt där, att göra stora evenmang, det blir så mycket mer än bara en match konstaterade den Ex-Djurgårdaren.

1 kommentar:

Anonym sa...

pndaume [url=http://jazzpins.com/marieshockeyblogg.blogspot.com/]marieshockeyblogg.blogspot.com[/url] hxltooe