måndag 10 augusti 2009

Gameday... DIF. Andreas Holmqvist missar matchen mot Frölunda

Ringde Andreas Holmqvist för att göra en införintervju men hörde direkt att här blir det ingen match mot Frölunda i morgon, tisdag. Sjuk så det nästan flyger baciller genom telefonen.

Marcus Nilson spelar inte heller, enligt DIF hockeys hemsida.

Ska bli intressant dock att se hur DIF står sig mot stjärnspäckade Frölunda. Favorittrycket ligger ju på Götet om man säger så... och vem blir bänkad? Alla får ju uppenbarligen inte plats. Intressant som sagt.

Indianerna saknar tre spelare, enligt klubbens hemsida, nämligen trion Riku Hahl, Janne Niskala och Mikko Lehtonen som samtligan är på OS-samling med det finska landslaget.
Den som vill läsa lite mer inför på Frölundas hemsida kan klicka här http://www.frolundaindians.com/sv/frolunda/nyheter/a-laget/mycket-bra-hittils/

Djurgården hade för övrigt årsmöte under måndagen. Tog över två timmar och enligt DIF hockeys hemsida kunde man på mötet berätta att den konvertibelemission som klubben hållt på med sedan i vårat gett ett tillskott på 18,4 miljoner. Föreningen äger nu 64,48% av aktierna i Djurgården Hockey AB, något som kan sjunka till 56,06% om konvertiblerna blir inlösta, vilket dock inte är så troligt för dagen.

2 kommentarer:

Meckie sa...

Saknas ett par till i Frölunda i kvällens match .
Joel .L har en blödning i axeln ,Per-Johan Axelsson ytterst tveksam till start ( puck i ansiktet på träning ) ,J.Nordqvist borta ett tag till ,Andreas Karlsson ett ?:en om han kommer till start.

Jaja....det ger ju andra chansen att få visa upp sig ,dessutom kul att matchandet går igång .

Blir en jämn match ...3-2 eller något liknande.

marie hallman sa...

Meckie: Jo jämnt låter troligt, det var värst vad det saknas folk till höger och vänster även i DIF men jag tror manfallet är värre hos Frölunda faktiskt. Puck i fejset? Hoppas det inte rök några tänder där...