lördag 8 augusti 2009

Gameday AIK!

Dags för AIK att göra sin matchpremiär för säsongen.
Gnaget möter Nynäshamn i Slite på Gotland, matchen börjar klockan 16.
Jag är inte på plats men den som vill följa matchen kan kolla på den här länken http://match.everysport.com/sport_game.html?eventId=8354957 där det har utlovats onlinerapportering. (Edit: verkar gå trögt men jag kom in - till slut)

Jag har tänkt försöka följa bortamatcherna också så gott det går, är dock bjuden på kalas i kväll. Ska försöka hinna ringa någon i AIK efter matchen men det kan bli så att det dröjer till någon gång i natt innan jag kommer åt en dator att skriva in intervjun på.

******

Noterar att den back som SSK har hoppats på, finländske backtalangen Ville Lajunen enligt LT blir kvar i Espoo Blues och därmed inte kommer till Tälje. Blues har visserligen släppt de flesta av sina spelare men just Lajunen vägrar man ge bort gratis och där verkar det tydligen ha fastnat.
Trist om än lite väntat tyvärr, tror Lajunen hade varit ett spännande alternativ för SSK.

5 kommentarer:

Kent Fredriksson sa...

Även om Lajunen inte varit en frälsare så behöver Sportklubben en bra back till. Nu ser det om möjligt ännu mörkare ut. Backsidan är som det ser ut idag den i särklass sämsta i ES på mången år.

Bengt sa...

"Har utlovats rapportering"... vore ju en fördel om man kom in på den sajten överhuvudtaget i stället för att få felmeddelande hela tiden.

marie hallman sa...

Kent: Ja det var synd. Backsidan är helt klart SSK:s svagaste del, på pappret i alla fall. Men jag tycker som alltid att man måste ge folk en chans innan man tar fram motorsågen så jag tänker vänta och se lite hur det går...

Bengt: Jag kom in till slut, det där är för övrigt inget jag styr över, har tagit länken från AIK:s hemsida. Jag kan bara göra som alla andra, klicka och hoppas att det funkar.

Bengt sa...

Marie: Nej jag förstår att det inte är något du styr över men jag menar det är ju skandal om ett ställe utlovar liverapportering och sedan inte kan hålla det. Sånt drar till sig bara vrede och badwill för den sajten i fråga.

Marie Hallman sa...

Bengt: Jo det håller jag med om, det gick så trögt att jag gav upp. Ringde Oscar Ahlström efteråt istället. Kommer lägga in den intervjun ovanför det här inlägget