fredag 7 augusti 2009

NT DIF-LHC: Marcus Nilson, Bengt Gustavsson


Djurgårdsforwarden Marcus Nilson åkte in med dunder och brak och med axeln före in i sargen när han fälldes vid en målchans (ingen utvisning dock) under förlängningen.

Efter matchen hade han ett stort isbandage om axeln och sa så här:
- Ah det känns inget vidare. Det är något som är fel, vet inte vad, det är något som inte känns rätt bara. Och det borde kanske varit en tvåa där...

Vad säger du om matchen då?
-Den var väl sådär, vi spelade helt okej för att vara en första match.

Din egen insats?
- Äh, den var inte så bra men det var väntat. Vi har haft en tuff vecka.

Jag tyckte du var rätt bra faktiskt.
- Jasså, ha ha ja men det var väl ingen katastrof men jag kan mycket bättre än så här, men det har varit en tuff vecka, man har varit jävligt trött men det är så det ska vara så här i början av säsongen.

Hur kändes det att stå där med Djurgårdströjan på sig igen?
- Åh det kändes jävligt bra. Det spelar ingen roll var man är (Norrtälje), det känns alltid jävligt bra, det är en så jävla skön känsla att få dra på sig den här tröjan, säger Marcus Nilson och lyser upp som en sol, det stora isbandaget till trots.

Jag snackade lite med Djurgårdens läkare Bengt Gustavsson också. Han har lite lugnande besked att komma med och säger så här om Marcus Nilsons axelskada:
- Det är ingen fara alls. Han har sträckt ena sidan, från nacken och ner mot benet i axeln. Det kan göra ont som bara den ett tag eller så går det över, vi får se på måndag, han kanske kan vara med på tisdag,. Eller inte, vi får se.

Men det är ingen allvarlig skada då, som han nu får dras med?
-Nej absolut inte, det är sånt som händer, en vanlig grej.

Fast han säger själv att något är fel?
- Jomen det är nog mer att han är besviken över att det inte blev mål. Hade han gjort det så kanske det hade kännts bättre, ha, ha. Nä men allvarligt talat så kan det här göra väldigt ont men det går över rätt fort. Det är upp till honom själv att bestämma om det känns bra och om han kan vara med på tisdag (mot Frölunda) eller inte, avslutar Gustavsson.

Inga kommentarer: