måndag 30 januari 2012

DIFs presskonferens del tre, Nichlas Falk.

 
(Falk. FOTO:WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)


Nichlas Falk om …

… sin roll:

– Min roll kommer vara… som en länk mellan spelarna och Tomas och Tony. Men samtidigt så kommer jag självklart stötta Tony och Tomas i det… de gör med den erfarenheten som jag har. Jag kanske kan se spelat från spelarens sida lite grann. Påpeka och ge feedback till spelarna under matcherna, mycket mer kontinuerligt. Och var tydlig med vad som kan göras bättre och varför man ska göra så.

… vad som har saknats:
– Det är den här lilla floskeln. Tydlighet. Vad kan vi förvänta oss av varandra? Vad kan jag förvänta mig som center av min ytterforward, ska göra i varje byte i match efter match. Och kan vi göra det tydligt. Kan vi få killarna att utföra det tydligt, så kommer det att stärka gruppen och det kommer stärka självförtroendet på killarna för de vet vad som kommer att ske ute på isen. Det kommer inte bli att ”aha, får se vad han hittar på nu” utan klara, tydliga, besked.

… vilken form han själv är i?
– Division fyra form! Ha, ha, ha.

4 kommentarer:

Liston sa...

Ruggigt trött rekrytering av dif. Bara att se på hur han ser ut. Han orkar ju knappt ha ögonen öppna. Ser ju ut som om han ska somna närsomhelst. Kvalserien nästa för dif och där kan det gå precis hursomhelst, fråga bara SSK.

Anonym sa...

Härligt Liston, du kan din Falk du. Falken har alltid sett ut som han gör och trots det varit en av de viktigaste spelarna i DIF. En riktig ledare som kommer att fungera utmärkt i sin roll, blir skoj när sorgen når solna ajk, 2 pinnar är inte mycket...

DIFAREN sa...

Falk skulle ha behöva snöra på sig skridskorna igen sista matcherna iställe för stå i båset =)

Marie Hallman sa...

Liston. Bilden är en arkivbild, som jag tog för något år sedan...

Anonym: ja jag tyckte han kändes pigg!

DIFAREN: Jo men han slog ifrån sig allt sånt :))