onsdag 25 januari 2012

Femte raka för SSK!

Femte raka segern - varav fyra raka trepoängare -  och bara ett insläppt mål på de tre senaste matcherna. Mycket bra jobbat SSK!

Det är bra lag man har slagit också, Malmö, Rögle, Bofors för att nämna några och nu klättrar SSK uppåt i tabellen. Är uppe på en femteplats med tio poäng upp till trean Leksand.Som extra godis har SSK gjort sju mål på de två senaste  matcherna, viktigt om den här sviten ska hålla i sig.

Det är som sagt tio poäng upp till en av direktkvalplatserna men omöjligt är det inte... å andra sidan är det bara fyra pinnar mellan nian Malmö och femman SSK så det är nog bäst att hålla huvudet kallt och säkra en playoff plats i första hand så får en eventuell topp tre bli en bonus.

Det blir tyvärr ingen intervju i dag, ville prata med en spelare men fick inte tag på honom och då blev det sent att ringa någon annan. Får se om jag hinner i morgon i stället, vet inte, kanske.

2 kommentarer:

BigDan sa...

När du säger så "jag vet inte, kanske" Då kan man nästan vara 99% på att det kommer upp en liten smaskig intervju senare då du inte kan hålla fingrarna borta :)

Marie Hallman sa...

BigDan: Jag vill ju gärna göra en intervju efter varje match och jag försökte hinna i förmiddags innan jag skulle dra till Viasat och redigera en grej men jag hann inte. Sorry! Synd att han jag ville prata med inte svarade i går. :C Hade en del andra jobb då med så jag gav upp, sorry. Nya tag på fredag.