torsdag 5 januari 2012

JVM: Laddat! (FOTO:WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Sverige på den stora träningsrinken och Kanada på den risiga närmast dörren. Say no moore.

 (FOTO:WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Många föräldrar på plats för att spana in de svenska lirarnas sista riktiga träning. Vi tog ett snack efteråt med Max Friberg, hoppas ni kan se bronsmatchen för där sänds det snacket. Intressant att han sprutat in mål i JVM-laget både under träningsmatcherna den här säsongen och nu i JVM. Och dessutom varit den spelare som gjort målen i avgörande lägen.

I Timrå har det bara blivit en kasse och man kan ju undra vad Rönnberg gör som ingen i Timrå har gjort. Snacka om att Timrå har ett sparkapital i den killen. Friberg vill ha ansvar, han vill leda laget. Här får han göra det och har tagit emot det förtroendet som han har fått från lagledningen på ett fantastiskt sätt. Ska bli intressant att se om han får fortsätta så när han kommer hem. (FOTO:WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Konstigt läge det där för honom, kaos hemma och så ska man komma hem och liksom hej, till ett helt nytt tränarteam. Jag hoppas de tar bättre vara på Maxs hockeyskills än vad Timrå har gjort hittills.

Efter träningen och en burgare på sportbar drog jag och FotoNicke till Henrik Karlsson. Tänkte ta en bild men glömde. Hemma-hos-inslaget kommer sändas i anslutning till en NHL-sändning, vet inte riktigt när dock.

För de som undrar kan jag säga att han har en fin utsikt. Verkligen.Ute blåste det dock halvstorm så vi avstod ett kliv ut på balkongen och beundrade Calgarys skyline från vardagsrummet i stället.

Och nu..... alldeles för många timmar kvar till finalen. Vore skönt om det bara kunde bli dags nu då!


Inga kommentarer: