lördag 21 januari 2012

Luleå nollade AIK - för tredje gången

AIK har mött Luleå fyra gånger. David Rautio har stått två gånger, Johan Gustafsson två gånger. Och har blivit nollade tre (!) gånger.

0-1 i första matchen, 0-2 i andra och nu 0-3. Jo AIK har slagit Luleå, 3-2 hemma i tredje matchen. Men det känns som rätt absurda resultat och snacka om att det blivit värre och värre för varje gång. Ett. Två. Tre mål i arslet. Noll, noll, noll framåt. OtroligtOm AIK lyckas ta sig till slutspel så är det bara hoppas att Luleå inte får chansen att ta Gnaget för då blir det tufft. Som bara den. Visst, AIK chockvann ju i fyra raka i kvarten förra året mot ett lag de inte lyckats vinna mot i serien. Men Luleå känns segare på något vis. Och är ju förvarnade.

Matchen var för övrigt minst sagt... beige. Det hände inte så värst mycket åt något håll. Mest minnesvärt - Viktor Fasth räddning i split!

Närmast mål i AIK: Richard Gynge (så klart) som hade bästa och finaste försöken till att göra mål., Rastislav Pavlikovsky hade ett kanonläge men sköt rätt på Gustafsson. Tvillingarna Ahlström (i dag fick båda spela) och Daniel Rudslätt bjöd på hårt slit och hade ett par lägen de med.

AIK hade chansen att skaffa sig en liten lucka nerå men tog inte chansen. Hur dyrbart det blir återstår att se.

Inga kommentarer: