söndag 1 januari 2012

SSK värvar Pisani

Ursäkta en sen än... blir ju hopplöst efter på allt som händer hemma när man är här borta. Men ville ändå bara säga att det var bra att SSK fick fram en värvning.

Om han är bra? Vet inte. Jag har för dålig koll på honom för att säga dagens status. Han har ju onekligen stor NHL-rutin och har gjort en hel del poäng genom åren så han borde ju ha mycket hockey i sig. Sedan är det lite oroväckande att han varit borta så mycket på grund av sjukdom/skada senaste året.Men nu kommer det hur som helst en injektion till laget, konkurrensen höjs och det är ju aldrig fel så det ska bli intressant att se vad värvningen av Pisani kan ge.

Nyllet? Alltså... jag vet verkligen inte. Han har ju visat att han har minst sagt svårt att bestämma sig. Kommer han så fine, kul,jättebra men kommer han inte så har SSK åtminstone agerat och gett sig själva en chans att få en boost i laget.

SSK är just nu tre poäng från playoff men man har samtidigt en match färre spelad än konkurrenterna ovanför. Det är med andra ord ett helt okej läge med 20 matcher kvar att spela. Direktplatserna känns ju körda men playoff är nåbart så det är bara att ösa på nu.

Jag vet att jag har varit risig på uppdateringar hemifrån senaste månaden pga semester och sedan jobb på JVM men om en vecka är jag hemma, hoppas få lite bättre ordning på bloggen då. Stort tack till alla som ändå har följt bloggen, ni är ovärderliga!

5 kommentarer:

Bullen sa...

Därmed blev det alltså inget med Nyllet.
Och ännu ett namn som ska "lyfta" laget men som inte lär göra det. Han känns mest avdankad, precis som Strudwick som inte har lyft laget ett skit. Och han Greger Hanson har ju heller inte tillfört ett dyft. Varför inte värva någon som kan lyfta laget rejält i stället för att bara värva SKRÄP???

Anonym sa...

Har Strudwick inte lyft laget ett skit? Du kan inte mycket om hockey du, Bullen....
SSK;s försvar har förbättrats 100% sedan Strudsen kom. Kalteva blir bättre och bättre, troligtvis mycket tack vare Strudwick, Fast du kanske trodde han skulle göra en massa mål förstås? Nä, tillbaka till NHL12 med dig.

Marie Hallman sa...

Bullen c anonym: Helt klart är det ju inte att det är kört med Nyllet, det bara känns så. Men det går ju inte att slå fast att det är kört förrän det verkligen är det.

Och ge nya killen en chans! Det ska man alltid göra tycker jag.

JAg har tyvärr sett Strudwick för lite för att uttala mig men jag tror mer på anonym.

Anonym sa...

Håller med tidigare anonym.

Sedan Studwick kom har defensiven blivit otroligt stabil. Han själv är ju ingen vass skridskoåkare men den mannen är ju på rätt plats vid rätt tillfälle i varenda situation. Han är säkerheten själv, känns lite som när Poppe spelade i SSK.

Stort cred till Nygårds för den värvningen. Pisani har väl lirat med Strudwick i Edmonton så de lär väl känna varandra, hoppas att den värvningen faller lika väl ut och SSks unga forwards får en rutinerad kille att ta efter.

laka sa...

Bullen gräv ner dig från den dynghög du kom upp från, för hockey kan du tydligen inte. Sen Strudwick kom har försvaret blivit 100% stabilare, han är grym i BP och våra motståndare har fått stor respekt för SSK vågar inte köra över oss som början av säsongen.