måndag 16 januari 2012

Frölunda vs AIK

Två matcher i kväll varav Gnaget spelar borta i den ena. AIK är precis nedanför slutspelstrecket, tre poäng bakom sjuan Frölunda som man möter i kväll, så det är ny sexpoängsmatch på gång.

Hur det gick senast vet vi, den matchen var ju... ja inte AIKs finaste stund kan vi väl sammanfatta insatsen med. Det positiva med det kan vara att laget fått sig en rejäl väckarklocka. Det går inte att åka runt och tro att man är bra bara för att det gått bra i några matcher, det är jobba ända in i kaklet varje match som gäller.Christian Sandberg hade som tur var ingen spricka och inget benbrott men har blödningar och är stel och svullen i benet så han uppges vara borta ett par veckor. Tungt för AIK som dock får tillbaka Joakim Nordström som varit sjuk sedan hemkomsten från JVM. Oscar Steen som fick ansiktet mosat mot målribban senast saknas också, har varit lite yr. Ingen har sagt något om hjärnskakning men han är hur som helst inte med i kväll utan ersätts av David Lillieström Karlsson som spelat med J20 ett tag.

I Frölunda får man klara sig utan avstängde Jari Tolsa och Nicklas Lasu. 

Jag följer matchen framför TV;n får se om jag lyckas få tag i någon efteråt.


2 kommentarer:

Anders sa...

Hej Marie, Vore ju mumma om du kunde få lite info om Tobbes mage och Steens eventuella hjärnskakning sen. P.s undrar om "Adan" tycker likadant idag?. Han högg ju direkt efter AIK-Modo, så rimligtvis spelade Modo sin bästa hockey idag men blev utspelade av Lhc? d.s :-)

Marie Hallman sa...

Anders: har inte hunnit tyvärr!!! har varit och spelat in grejer till viasat hela dagen och nu match! Ska se om jag hinner under onsdagen.
Adan har nog ändrat sig ha ha. Sedan är det en nackdel i bland när man får ha lekstuga som Modo fick ha, man tror man är bättre än man är bara för att det andra laget viker ner sig. livsfarligt när man kommer till nästa match... så först fick AIK en läxa av Modo sedan fick Modo en läxa av LHC. Mest desperat vinner!