torsdag 19 januari 2012

Skadekoll AIK: Sandberg och Viklund

Jag försökte kolla läget med Christian Sandberg och Tobias Viklund. Eller försökte... jag kollade ju faktiskt läget. Problemet är bara att båda har skador som inte "syns" utan är mest invärtes och kräver mestadels vila.

Sandberg har gjort både vanlig röntgen och magnetröntgen. Men han har inte fått svar på om och i såfall vad magnetröntgen visade och hoppades få det inom kort.
När AIK-forwarden är tillbaka hade han själv ingen aning om:
-Nä det är jättesvårt att säga. Förhoppningsvis så snart som möjligt.

Vad det än är för skada på smalbenet så gör det riktigt ont när Sandberg sätter press eller tryck på benet så det är bara vila som gäller även om han cyklar en del.

Tobias Viklund har ju sträckt en magmuskel. Han gav samma svar som Sandberg:

- Jättesvårt att säga. Förhoppningsvis så snart som möjligt.!


Sedan la Viklund till att:
-Men det har blivit så mycket bättre bara på en vecka!

2 kommentarer:

Anders sa...

Hej Marie, tack för försök till skadeinfo. Fick själv en kraftig smäll på smalbenet en gång, benhinnan blev "trasig" och det gjorde duktigt ont att bara stödja på benet i ca 1 månad. Tobbe får ju börja stretcha magen bättre! Han går säkert och crunchar på stranden hela somrarna för att se het ut...He,he skämt åsido, hoppas dom kryar på sig snart!

Marie Hallman sa...

Anders: ja du har nog rätt där. Jag pratade med båda samtidigt och till slut stod vi bara och skrattade över hur intetsägande intervjun blev. Hopplöst ju. Får du inte säga eller vet du inte? frågade jag båda, och båda bedyrade att de inte visste. Hopplöst med den här typen av skador ju