måndag 23 januari 2012

Silly season SSK: Hansson ut i kylan

En vecka kvar och än så länge inga nya spelare in hos varken AIK, DIF eller SSK, Södertälje har däremot gjort sig av med en spelare - eller ställt utanför truppen som man skriver lite diplomatiskt på hemsidan.

Jag har inte hört några klagomål alls kring Greger Hansson men enligt Länstidningen har den numera SSK-forwarden varit för negativ efter matcherna.SSK skriver så här i ett pressmeddelande:
"Greger har inte uppnått de förväntningar som klubben har haft vad gäller den kreativa rollen som han var avsedd för att ha, samtidigt som kemin mellan lagledningen och Greger inte fungerat fullt ut. Vi för en dialog med Greger för att hitta en ny klubb till honom."

Man kan ju inte låta bli att undra vad det är i kemin som inte  har "fungerat full ut". Och man kan undra hur SSK tänkte när de tog dit Hansson i slutet av oktober och vad som hänt sedan dess?

För då hette det att Nygårds känt till Hansson sedan pojkhockeyn, att Hansson är (var?) en "snabb orationell, kreativ forward " som är "tekniskt skicklig och skapar chanser", att det var en spelare Nygårds ville signa redan i våras.
Och nu är det alltså fel på kemin. Hm.

Jag sökte Greger Hansson i dag och fick till svar att han inte hade så mycket att säga precis just nu. Han ville avvakta vad som händer med ny klubb och så först. Det kan jag förstå, vi får ta det där sedan i stället.

3 kommentarer:

Snörök sa...

Tack Marie! Synd tycker jag, eftersom Greger var på gång. Han visade upp mycket bra spel så fort han fick chansen. Nåväl, nu får han chansen i ett annat lag och lirar väl i NHL inom ett par år. Lycka till Greger!

Marie Hallman sa...

Snörök: Tack själv för att du läser! Känns lite konstigt det här, Greger borde (?!) ha varit välscoutad. nåja. Vi får se var han hamnar

Nicke sa...

Han hamnar väl i DIF som alla andra avdankade från SSK.

Passar perfekt in i Järlans värvningsfilosofi:

Stockholmsanknytning!

Verkar ju vara de enda som krävs för att få en plats.

//Nicke

//Nicke