tisdag 14 februari 2012

AIK vs HV71 och Frölunda vs DIF

Det ser lite annorlunda ut i målen när AIK möter HV71 i kväll. AIK vilar Viktor Fasth och ställer upp med Markus Svensson i mål och Nicklas Lundström som backup. 

Markus Svensson stod för övrigt i mål när Almtuna vann med 3-2 mot Borås i går i Uppsala och tog då 22 av 24 skott.HV71 har lämnat Danne Larsson hemma och har Andreas Andersson i mål medan Jonas Gunnarsson är backup.

AIK-forwarden Chhristian Sandberg sitter fortfarande på läktaren och har problem med sitt smalben, dessutom är Dick Tärnström sjuk. Christopher Aspeqvist är tillbaka så AIK har fyra hela backpar att tillgå och 12 forwards.

HV71 får tillbaka Kamil Piros, Daniel Grillfors medan Jesper Fasth, Sebastian Strandberg,Mats Trygg, och Morten Ask är på frånvarolistan bland utespelarna.

Gästerna har vunnit tre av fyra matcher mot AIK så här långt, även om AIK vann med 3-2 borta på övertid senast.HV71 har dock trivts bra på Hovet den här säsongen och har varken förlorat mot AIK eller DIF, så dags för AIK att spräcka den trenden.

Djurgården är ner på Västkusten och jag tycker det låter klokt när Fimpen Eklund lägger vendettaplanerna åt sidan och koncentrerar sig på hockey. Nu måste det in poäng, annars går tåget.

Jag är på Hovet och tar lite AIK snack, ska försöka få tag i någon Djurgårdsspelare också.

Inga kommentarer: