lördag 18 februari 2012

AIK vs LHC och Luleå vs DIF

Nya ödesmatcher... och läge för AIK att skapa en lucka neråt när man möter ännu ett lag ur streckstriden i Linköping.

Gnaget har fått tillbaka Dick Tärnström som varit febersjuk, däremot saknas de båda ordinarie målvakterna även i dag så Niklas Lundström som gjorde succé i derbyt är tillbaka i målet med Måns Johansson som backup.AIK har blandat och gett, förlorade första matchen i september med 2-5, vann andra på övertid hemma med 3-2, förlorade sedan borta med 1-3 och vann hemma senast med 3-0. Och borde väl ha fått ett stärkt självförtroende av derbysegern senast.

Djurgården är uppe i Luleå, den matchen börjar först halv sju. DIF hängde rejält med skallarna efter derbyförlusten men spelade första halvan av den matchen bra, får se om de kan bygga på det idag.

Jag är på Hovet, kommer lite grejer härifrån sedan. Hinner väl se lite av DIF matchen på tv och ska försöka ringa även om det brukar vara lite bökigt när de är där uppe.

2 kommentarer:

Peter sa...

"Finns inga spelare"

"Tidigare under säsongen har det gjorts en del förändringar"


Två citat från olika tillfällen men den gemensamma nämnaren är att det är en och samma klåpare till sportchef. Man kan ju undra vad han menar vilka förändringar han syftar på? Kanske är en den beryktade tröjbytet. HAHAHAHA! SOPA!

Marie Hallman sa...

Peter: Förstår att du är bitter. Och jag håller med om att de började agera på tok för sent för att hitta de spelare som de sökta efter.Och trist att de nobbade Linkan,igen.