söndag 12 februari 2012

Staffan Kronwall " Alltid lika roligt att slå Finland"


 (Staffan Kronwall drog igång målskyttet mot Finland. FOTO: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Oerhört tröttsamt men ibland så vill tekniken inte funka... jag gjorde en intervju med Staffan Kronwall och en med Robert Rosén efter matchen mot Finland men det är bara tvärtyst på iphonen trots att ljudfilerna finns där. Vet inte varför, ljudet har gått in före och efter men inte då.

Men sammanfattningsvis så sa Staffan Kronwall (fritt ur mitt minne nu):


...att han var glad över att få göra mål. Han tyckte själv han skulle ha gjort fler mål under turneringen, tyckte han hade haft så många bra lägen. Och höll med när jag sa att det syns att han spelar med mer självförtroende nu jämfört med förra året.

...Han tyckte det var roligt att få följa med upp och vara så offensiv som han får vara i Tre Kronor. I KHL-laget får han stå för det mer defensiva lagspelet i sitt backpar.

...Han tyckte att Tre Kronor hade växt för varje match och sa att det var extra kul att matchen mot Finland gällde turneringssegern.

...Han kom fortfarande ihåg hur jobbigt det var efter VM-finalen mot Finland och tyckte det var extra skönt att få trycka dit Lejonen.

... Han pratade en del om det viktiga i att vinna matcher så att man får in en vinnarkänsla i gruppen. Att Sverige nu vunnit två av tre matcher mot Finland sedan VM-finalen var också det kul "Det är alltid lika roligt att slå Finland" konstaterade han även om det är svårt att säga om det har någon betydelse inför kommande VM.

... Sedan slog han fast att Viktor Fasths räddningar, speciellt vid frilägena på slutet av matchen var helt osannolika och sa att det inte finns någon målvakt som spelar i Europa just nu som är bättre än Fasth.


Inga kommentarer: